Palestiinalaiset tekivät uuden ennätyksen ja mittapuun ihmiskunnan raakuuksissa (herkkä, älä lue!)

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Hirveintä mitä ihmiskunnan raakimukset koskaan tehneet!
Nämä örkit pahempia kuin n a t s i t, miten kukaan edes vasemmistossa voi tuollaista puolustaa?

Ihmeellistä että ihminen voi kyetä tuollaiseen raakuuteen, muslimeille hyvin erilainen kulttuuri jota valkoisten mahdotonta ymmärtää
 
vierailija
Islamilainen laki sallii raiskaukset sodassa. Seksiorjien hankkimista on käytetty motivaattorina mm. Isisin ja Talibanin toimesta kun nuoria miehiä on värvätty sotaan ja Hamas edustaa samaa koulukuntaa. Varsinkin vääräuskoiset ovat vapaata riistaa eivätkä nauti minkäänlaista suojelua.
 
vierailija
"Hamasin naisiin kohdistuvia rikoksia tutkivaa komiteaa johtava kansainvälisen oikeuden professori Cochav Elkayam-Levy kummastelee, miten vähän huomiota Hamasin terroristien seksuaalirikokset ovat saaneet kansainvälisessä yhteisössä. Esimerkiksi Yhdistyneiden kansakuntien tasa-arvojärjestö UN Women oli pitkään hiljaa.

Kahdeksan päivää iskujen jälkeen Elkayam-Levy laati tapahtumista kirjeen YK:lle. Vastausta ei kuulunut.

– Oli absurdia, että vaikka kaikki tämä on dokumentoitu, mutta vastauksena on vain hiljaisuutta. YK:n arvoihin lukeutuu naisten uskominen, koska naisiin kohdistuvia rikoksia usein kielletään, mutta nyt he eivät usko meitä, Elkayam ihmettelee.

UN Women tuomitsi Hamasin seksuaalirikokset lauantaina, lähes kaksi kuukautta iskujen jälkeen. Se on monien mielestä liian myöhään.

– Israelin naiset on petetty. He sanovat kyllä ”me too”, paitsi jos olet juutalainen, tiivistää Israelin naisasiainviraston entinen johtaja Ayelet Razin Bet Or."


Voi sitä julkisen ulinan määrää, jos israelilaiset kiertäisivät raiskaamassa arabeja. Tasan eivät käy onnen lahjat. YK on pohjimmiltaan vasemmistolainen ja kehitysmaalainen järjestö.
 
Heilläkin on oikeus saada turvapaikka Suomesta?!

Tiedä vaikka heitä olisi jo tullut Suomeen?!

Montakos lähi-idän ihmettä on nyt tullut jo hakemaan/saanut juhlapaikan meiltä?
 

Yhteistyössä