Paleltuneet, kirkuvanpunaiset posket?!

Vauvamme, 1v. On ilmeisesti palelluttanut poskensa peuhatessaan siskonsa kanss lumihangessa. Posket ovat aivan kirkuvanpunaiset :ashamed: ja kuumottavat. Olemme jo monta päivää yrittäneet rasvata poskia, mutta ei tunnu auttavan. Mikä avuksi???
 
moralisti
No ehken olis kannattanut alun alkaen olla tarkempi... Yksinkö se 1-v. siskon kanssa hangessa peuhasi? Nyt ne posket sitten paleltuvat tosi herkästi uudestaankin...
 
Paleltumien hoitoa neuvoi jo aikoinaan jumppamaikka koulussa eli paleltunutta ihoa ei saa hieroa ollenkaan, koska tilanne vain pahenee, jos hierotaan. Mitään rasvojakaan ei kannata laittaa nekin saattavat vain pahentaa tilannetta. Parasta on antaa paleltuneen ihon toipua rauhassa itsekseen, tietenkin, jos kyseessä on vakava tapaus tulee kääntyä lääkärin puoleen. :eek:
 
Just joo
Meillä ihan sama juttu että posket on jo paleltunut vaikka kuinka yritin niitä suojata,mutta kai ne siitä "karaistuu"...Joku sano siitä vitalis "rasvasta" että se on hyvä mutta pitää laittaa vähintään tuntia ennen kun menee ulos! Joku taas sano ettei sitä suositella mutta mulle on sitä käytetty kun olin pieni ja hyvin tepsi!

Ärsyttää toi tollanen "arvostelu" että olisit ajoissa suojannut ja yksinkö se oli siskonsa kanssa :/ ...jokainen tyylillään ja olis kiva kun täällä sais rauhassa kysellä neuvoja ilman tollasia moralisoijia!

:wave: =)
 

Yhteistyössä