painajaiset

  • Viestiketjun aloittaja T O N T T U
  • Ensimmäinen viesti
T O N T T U
tietaako kukaan minka ikaisena lapset alkavat painajaisia nahda?voiko 2v2kk jo nahda pahoja unia?herasi viime yona nyyhkyttaen, aitia kutsuen ja sitten huusikin koko yon...ainoastaan sylissa rauhoittui... :\| nyt ollaan vasyneita koko perhe ja mies myohastyi toista...
 
Meillä ainakin 2,6v näkee painajaisia, taisin tossa kesällä kertoillakin kun sain oikeen kunnolla turpaan. Poitsu huusi yöllä minua ja kun menin sängyn viereen niin poika vetäsi nyrkillä nenään ja huusi et mene pois tyhmä mörkö! Pari viikkoa sitten jouduimme luopumaan perheen pitkäaikaisesta lemmikistä - poika heräili parina yönä ja huusi joko: haet XX:n heti takasin tai siteen itkun kera että kyllä me XX vielä löydetään.
Meillä auttoi sillon kesällä kun rauhoitettiin ilta (turhat reihumiset pois) ja luettiin iltasaduksi semmoista nalle puh kirjaa missä nähdään pahaa unta ja kerrotaan mikä se on.
 
T O N T T U
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.11.2004 klo 11:18 3xäiti kirjoitti:
toki voi nähdä painajaisia, varsinkin jos edellinen päivä on ollut levoton tai tapahtumarikas. Kuullostaa kyllä ennemminkin vaikka korvatulehdukselta tms..
tota korvatulehdusta just pelkaan...kuukauden sisalla ollut kaks ja sunnuntaina loppu antibiootit...
 

Yhteistyössä