päiväunista

Minun vanhempi lapsi täyttää pian 2 vuotta ja nukkuu yhdet päiväunet ja pitkät yöunet,onneksi.Sitä piti kysyä,että poika ei ala muuten päiväunille ellei saa maitopullollista.Olen yrittänyt antaa vettä tai sitten olla antamatta pulloa ollenkaan,mutta kumpikaan ei toimi ja jos poika ei nuku päikkäreitään,niin sitten ollaan tosi kiukkusia koko loppupäivän!Muuten ollaan päästy maitopullon käytöstä kokonaan ja tuttia poika ei ole koskaan huolinut.
Onko muilla tällaista tilannetta?Ja miten pääsisi pullosta eroon,neuvolassakin sanotaan että on jo hampaille haitallista.
Olisiko siis kenelläkään hyviä neuvoja?
 
Joo, mulla on hyvä vinkki; älä anna pulloa!
Ei myut ihan tosissaan. Vaatii kärsivällisyyttä ja vähän huutoakin, muta onhan se lapsen parhaaksi. Näin ainakin itse ajattelen. Pikku hiljaa nokkamukiin. Ja muutenkin olisi hyvä päästä tosta tyylistä eroon että nukahtaa syömiseen. Ota tavaksi vaikka unilaulu, lelu ja kainaloon. Kyllä konsteja on kunhan itse viitsii yrittää. Meillä meni kivuttomasti ja nopeasti. Tosi kurjaa kun näkee isoja lapsia tiesmikämehupullo kädessä. Hampaathan siinä menee jos tulee se pullo niin tärkeäksi! Tsemppiä

 

Yhteistyössä