Päiväkoti Kastu Turku ?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Moi,

Olaan perheen kanssa muuttamassa Kesällä Turkuun ja kaksoset pitäisi laittaa päiväkotiin ? Apua, en yhtään tunne seutua tai ketään sieltä jolta edes kysyä.

Muutamme tarkemmin Kastuun, risut ja ruusut päiväkodeista otan kiitollisena vastaan.

Terv MIrkku
 
vierailija
Moi,

Kastussa on käsittääkseni ainakin kolme päiväkotia , kaksi kaupungin ja yksi yksityinen mullintiellä. Tästä yksityisestä en osaa sanoa muuta kuin että pieni näyttää piha olevan. Kaupungin päiväkodeissa väki vaihtuu tiuhaan, näin taitaa olla yksittäisilläkin. Pikaisella haulla aika monta työpaikkaa ollut auki viimeisen 6 kk aikana.

Toivottavasti joku muu tietää enemmän.
 
vierailija
Ei ole kokemusta Kastun alueen päivähoidosta. Oma lapsi oli tuossa iässä perhepäivähoidossa. Tuon ikäisellä tarvitsisi olla ystävällinen ja mukava hoitaja, joka pitää sylissä.

Kastussa on ainakin kunnallinen Kastun päiväkoti, joku kaupallinen päiväkoti ja pari yhdistysten ylläpitämää. Sateenkaari koto ry ylläpitää Ketunpesäö ja Tarmolan työvöenopistolla on myös päiväkoti. Nämä ei kumpikaan ilmeisesti ole mitään hörhöpaikkoja, tuo Sateenkaari kotokin on nimestään ja sen oikeinkirjoitusvirheistä huolimatta ihan asiallinen yhdistys. :)

Kastun päiväkodilla on ainakin ihan ok piha.

Minun lapseni kunnallisessa päiväkotiryhmässä ei vaihdu hoitajat tiuhaan tahtiin.
 
vierailija
Korjaus: työväenopisto on Aurala eikä Tarmola.

Näköjään on paljon yksityisyrittäjiä myös alueella.

Niin, ethän maininnut lasten ikää. :) Mutta muistan aiemmasta ketjusta toisella palstalla, että nuorista lapsista kyse. (Se ketju poistettiin, kun joku tuli haukkumaan hoitopaikkoja.)
 

Yhteistyössä