päiväkoti hoidosta mielipiteitä? positiivisia ja negatiivisia

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
hei

olen seuraillut keskustelua päiväkoti hoidosta?Ihmetellyt älyttömiä valituksia kuten mm. miksi kurahousut puetaan kun on miinus 1 astetta ulkona, tai lytätään päivähoito henkilöstön mielipiteitä lapsesa?
Laittakaa hyvät ihmiset kommenttia miksi haukutte päiväkotia/tai miksi pidätte päiväkodista jossa lapsenne ovat.....

Saate sanoiksi sanon, että ihmisiäkin ovat vain päiväkodissa työskentelevät aikuiset....esim. kotona taitaa myös hävitä hetkellisesti rukkaset....jos lapsi niitä heittelee.........
 
ap
positiivinen: aikuiset jaksaa kuunella lasta, lapsi menee mielellään hoitoon ---->joten tod. mukava paikka :)
negatiivinen:haluaisin tietää mitä lapset puuhailevat päivällä esim. ihan vaan vaikka karkea viikko-ohjelma.

Ennen kaikkea lapseni päiväkodille iso kimppu ruusuja kiitokseksi :)
 
vieras
itselläni ei ole kuin hyvää sanottavaa lapseni päiväkodista. Kaikki toimii hienosti ja lapset otetaan yksilöinä huomioon. Jos nyt joskus on rukkanen hukassa tms se ei maata kaada, sattuuhan sitä kotonakin.
 
huh huh
negatiivistä;jos pyytää et huomioikaa joku juttu niin jälkeen päin valehdellaan että on huomioitu vaikka ei olekkaan, TODELLA ÄRSYTTÄVÄÄ!!!!!!!!Mielestäni olisi hyvä luottaa hoitajaan.Ja kun ei ole vain yksi kerta valehdeltu!!!!
 
toinen vieras
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
itselläni ei ole kuin hyvää sanottavaa lapseni päiväkodista. Kaikki toimii hienosti ja lapset otetaan yksilöinä huomioon. Jos nyt joskus on rukkanen hukassa tms se ei maata kaada, sattuuhan sitä kotonakin.
samat sanat - lapsilla hoitovuosia takana yhteensä 8, ei oikeasti ikini mitään ongelmia (kun muistaa että täditkin on ihmisiä!)
 
ymmällään
mulal ei ole kuin hyvää sanottavaa lapseni tarhasta. hoitajat on todelal mukavia, ryhmä on pieni (kyseessä siis vuorotyöläisten tarha) meillä ihana oma hoitaja, ne käy lasten kanssa retkillä ja muutenkin puuhastelee paljon :) poika viihtyy tarhassa älyttömän hyvin, nukkuu yönsä siellä hyvin, saan joka kerta hakiessa selvityksen siitä miten on yö mennyt ja mitä on puuhailtu :)
 

Yhteistyössä