päivähoidon nollamaksuluokkaa ei saa poistaa-adressi

Päivähoidon nollamaksuluokkaa ei saa poistaa - allekirjoita adressi

http://www.adressit.com/nollamaksu

Sen on jo allekirjoittanut yli 1600 ihmistä.

Tule mielenosoitukseen eduskuntatalon eteen to 31.5 klo 16
Tapaa kansanedustajia siellä.

Keskutelua asiasta samassa osoitteessa.
 
Jos molemmat vanhemmat kotona työttöminä eikä viitsi hoitaa lastaan!!! Haloooo!! Eikös lapselle oman ikäinen seura ole hyväksi??
Kaikille lapsille sama mahdollisuus sosiaalisuuteen ja tarhoihin!!
TODELLAKIN ALLEKIRJOITAN!!!!
 
vieraana
En todellakaan allekirjoita minäkään. Kyllä lasta saa hoitaa kotona, jos ollaan kotona tai sitten osa-aikaiseen hoitoon. JA kyllä sitä seuraa löytyy, jos vaan vanhemmat viitsivät viedä lastaan puistoon! Vievät paikat todella sitä tarvitsevilta.Tai jos sitten haluaa viedä hoitoon niin voi siitä jotain maksaakin (sitä paitsi ei se nolla maksu luokka kaikilta ole poistumassa, vaan sen saa edelleen ne jotka sitä todella tarvii).
 
hiano juttu joo. Oikeasti aivan yks lysti. Jostainhan se on aina supistettava ja oli se mikä kohde tahansa siitä tehdään adressit ja kuinka paljon se auttaa. Ja vaikka auttaisikin, niin sitten sitä säästetään taas jostain muusta. Blaah. Ei toi nyt kuitenkaan niin vakava kohta ole.
 
Jos nollamaksuluokka poistetaan, niin eipä paljon kannusta opiskelijoita lapsentekoon, vaikka siitä kovasti vouhotetaan! Ja opiskelijat ei välttämättä todellakaan selviä pelkällä puolipäivähoidolla, päivät koulussa/luennoillain saattavat venähtää pidemmiksi. Entä vaikkapa osa-aikatyössä käyvät pienituloiset yksinhuoltajat? Ei taida 5h päivässä riittää. Kyllä päivähoitoa varmasti väärinkin käytetään, niin maksavien kuin maksmattomienkin keskuudessa, mutta ei nollamaksuluokan poistaminen reilua ole. Vaan tuskinpa moinen adressi siihen mitään auttaa... Itse kyllä maksan hoidosta, koska meitä on kaksi ansaitsevaa perheessä, mutta ymmärrän kyllä hyvin, että vaikkapa vain 20 euroa lisäkuluja kuussa voi jollekin olla todella paljon, mutta hoitopaikka silti oikeasti tarpeen.
 
Suoraan hallitusohjelmasta:
"Opintorahaa korotetaan 15 prosentilla
kaikilla koulutusasteilla ja opiskelijan omia tulorajoja korotetaan 30 prosentilla."
Eli on sitä rahaa tulossakin.

Ja niistä työttömistä vanhemmista, jotka pitää lastaan hoidossa niin kivahan se on kun saa lapselleen ilmaisen ylöspidon. Tottakai sitä laitetaan lapsi hoitoon niin ei tartte kotiin ruokaa ostaa niin paljon. Kyllä on ihan oikein että jokainen joutuu jotain päivähoidosta pulittamaan. 18? on pieni raha siitä hoivasta ja ruoasta!!
 

Yhteistyössä