Päivä kohta ohi hermot loppu!!!!

Poikamme on 2v9kk on aivan mahdoton siis olen alkanut uskoon että minä tai isänsä tai molemmat tehdään jotain pahasta väärin!!!!
Hän potkii pikkusiskoaan ynnä muuta satuttamista (tiedän että hän on mustasukkainen) Koko ajan kotona kiipeilee joka hyllylle sekoittaa joka paikan niinkuin joku yksi vuotias...ei tottele vaikka sanot millä äänen sävyllä tahansa että EI! Tiedän että kaikki ajattelee tässä kohtaan että toi on sitä uhmaa. Mutta pitääkö tämän olla tämmöstä HELVETTIÄ!!! Haluaisin lisää lapsia muttaen tiedä....masentaa jo tämmönen toisen komentelu ja kun se menee kuuroille korville!!! Ei tarvitse kun lähteä kauppaan tai ovesta ulos niin ihmiset tietää kyllä varmaan ketkä sielä ulkona taas menee niin suositukse ollaan jo tultu!! :'( Nyt hän on lopettanut ruoan syönnin eikä oikeastaan syö yhtään mitään!!!!!!!! Mitä teen vai teenkö mitään?????? :'(
 
Sarita-80
Koita rauhoittua ja nukkua joka yö kunnon unet. Rauhallinen ote lapseen ja pitkääääää pinnaa. Kyllä se varmasti jossainvaiheessa helpottaa. Milloin, sitä en tiedä!
Voimia! :wave:
 
eikö olekin kivaa,kun koko kylä kuulee.voin lohduttaa,että ohi menee,viimeistään,kun nuorempi alkaa kävellä ja antaa takaisin.
meillä lapsilla 1v10kk ikäero,nyt 4ja2 ihanaa,kun on seuraa toisistaan,leikkiä ja kinastelua.ette te tee mitään väärin.me totesimme hyväksi sen,että vanhempi sai valvoa tunnin pitempään ja keskityttiin vain häneen ja kaupparetkiä kahdestaan isin kanssa.kaikki sympatiat teille ja nyt kun lapset nukkuu(meillä ainakin)ihanaa rentoutua viinilasin kera ja kuunnella hiljaisuutta :flower:
 
Meillä on vähän yli kaksivuotias poika ja toinen lapsi on yksivuotias. Isompi kokoajan kiusaa pienempää, potkii, tukistaa, puree ja vie lelut pois. En tiedä mitä tekisin. Välillä kyllä leikkivätkin yhdessä, mutta useimmiten leikki päättyy pienemmän itkuun. Neuvolassa sanovat, että voimia! Kuuluu kehitysvaiheeseen ja kyllä se siitä rauhottuu, kun pienempi oppii pitämään puoliaan. No ei auta kuin odotella :headwall:
 
Sympatiat kukkien kera :flower: !

Meillä 4v ja 2v tappelee ja pitää sellasta meteliä, että välillä meinaan jo luovuttaa. Että ei ne kaikki 4v ja 2v nätisti leiki keskenään. On toki niitäkin hetkiä...

Saa nähä miten tuo 1v kuopus ottaa mallia tässä lähikuukausien aikana. Vaihtuneeko pukariparit vai rauhoittuuko tilanne. :/
 
vilukissa
Meillä 3.5 v hakkaa, tönii, vie lelut, karjuu päin naamaa... pikkusiskolleen. Menee hermot itsellä kun ei auta vaikka on hyvällä sanottu, vähän kovemmin ja sitten on jo otettu kovemmat keinotkin käyttöön eli olen pistänyt esikoisen arestiin omaan huoneeseen. Sitä samaa päivästä toiseen. Välillä leikkivätkin, mutta joka ikinen leikkihetki päättyy nuoremman huutoon ennemmin tai myöhemmin. Toivon totisesti että tämä joskus loppuu. Tahdoin joskus kolmannen lapsen. Kuopus on ollut itkuinen lapsi ja kun on lisäksi alkanut tämä sisarusten välinen sota niin on perheenlaajentamishaaveet kyllä hetkeksi haihtuneet. En vaan kestäisi enää kolmatta kiljukaulaa.
Niin, ja vielä se että esikoinen ei kestä hetkeäkään pikkusiskonsa itkua. Suurin piirtein sekoaa kun toinen alkaa itkeä.
 

Yhteistyössä