Eikös ylleensä pätkiskakku tehdä rengas- tai narm.kakkuvuokaan???(korjatkaa jos olen väärässä) anyway, voinko tehdä uunipeltiin sen? Mietin sitä vaan että minkäslaista se on koostumukseltaan jos teen pellillisen ja päällystän sen suklaamössöllä, ja leikkaan palasiksi. Onkos se niin murenevaa että palaset hajoaa??
mulla on ohje siihen, en oo ennen tehnyt...
Ja kaikki viksut kotikokit vois antaa neuvon mitä ainesosaa enemmän/tai vähemmän että tulis tiiviimpää... Teenkö tuplana annoksen että riittää pellilliseen???
TAI antakaa vain hyvä suklaapiirakan ohje
mulla on ohje siihen, en oo ennen tehnyt...
Ja kaikki viksut kotikokit vois antaa neuvon mitä ainesosaa enemmän/tai vähemmän että tulis tiiviimpää... Teenkö tuplana annoksen että riittää pellilliseen???
TAI antakaa vain hyvä suklaapiirakan ohje