Osasitteko valmistaa porsaan lapaa tai etuselkää?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Huom
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Pata- ja uuniruokiin kannattaa käyttää juurikin lapaa, etuselkää ym. Hauduttamalla kypsyvät ja maistuu hyvälle, kun mukana on vähän rasvaakin. Kannattaa googlettaa "sianlihapata" tms., niin löytyy reseptejä. :)
 
Meidän perheen yksi herkku on porsaan lapa tai selkä haudutettuna uunissa. Lanttua, porkkanaa, sipulia ja perunaa kaveriksi ja sitten mausteliemeen muhimaan.
Ja kun sattuu possu ja uuninlämmitys samaksi päiväksi niin se vasta hyvää on. Ja aivan pehmeää.

Täytyypä katsoa taas tarjouksia milloin on possua tarjouksessa.
 
Possun etuselkää kannattaa hauduttaa ainakin kolme tuntia kiloa kohti miedolla noin 150 asteen lämmöllä, jos tahtoo suussa sulavan mureaa. Ensin kannattaa peittää kannella tai foliolla, jos ei paista pussissa.
 
No juu. 12+2 tuntia viiden kilon lavalle tai Kasslerille. Sit ollaan asian ytimessä. Weberin WSM:SSÄ . Kallis saavutin, mutta
en käytä rahoja kalliisiin autoihin, tolla ei saa edes huoltoa uuteen sutoon..
 

Yhteistyössä