Orpo nosti veroronta asumislisää vaikka asui Kesärannassa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Orpo nosti veroronta asumislisää vaikka asui Kesärannassa

Orpo leikkaa asumistukia opiskelijoilta ja pienituloisilta ja samaan aikaan nostaa itse kansanedustajan verotonta asumislisää, vaikka ei ole siihen oikeutettu, koska asuu pääministerin asunnossa, Kesärannassa

Jostain syystä ne jotka olivat koko ajan Marinin kimpussa ovat nyt hiljaa kuin kusi sukassa. Missä se teloituskomppania nyt luuraa?

Kesärantaan muuttanut Petteri Orpo nosti edustajan verotonta asumislisää vielä syyskuussa – Myöntää virheen Iltalehdelle
Pääministeri Petteri Orpo (kok) palautti verottoman asumislisän elo-syyskuulta Iltalehden kysyttyä asiasta keskiviikkona.


Porvarissetämies saa mokansa anteeksi kuten Lintiläkin, missä muuten KRP:n meemiselvitys? Marinin kohdalla tästä olisi kohkattu koko hallituskausi kuten aamiaisedusta.
 
vierailija
Minusta yksikään kansanedustaja ei tarvi verotonta kulukorvausta asumisestaan tuolla 7-10000e palkallaan. Eiköhän sillä jo pienen yksiön vuokrat maksele.
Sama koskee matkakuluja. Samat korvaukset oman auton käytöstä kuin kaikille muillekin! Mitä hemmettiä! Jos tarvii palkata kuski, niin kai sen saa palkattua itsekin.
 
vierailija
Orpo on kokoomuslainen. Ei kai tämä nyt varsinaisesti tule yllätyksenä kenellekään? Eiköhän se jäänyt kiinnikin ihan vaan sen takia, että tätä osattiin odottaa ja sen takia tarkastaa välittömästi. :LOL:
 

Yhteistyössä