Orgasmi lääkärissä...

  • Viestiketjun aloittaja -Jasu-
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei häneen tunnu mitkään kauniit sanat tehoavan, siltä osin oon jo parasta arsenaaliani käyttäny.

Joo, eli Live-toimintaan täytyisi tosiaan panostaa. Mutta mitä tehdä, kun ne mitkään kauniit sanani eivät tehoa häneen? Ja miten edes saisin kukat perille, kun en tiedä hänen kotiosoitettaan? Ehkäpä pitää lähettää ne kukat sinne seurakunnalle hänen nimellään..? Sittenkin tosin pitäisi suurin piirtein tietää hänen työvuoronsa siellä paikan päällä, ja isompi ongelma nyt on se, että on lomakuukausi.

Olen ollut seurakunnan hallituksessa itsekin, mutta lähinnä vain sen takia, että saisin katsella hänen kauniita kasvojaan "paikan päällä". Ei minua paperiasiat jaksa kiinnostaa, ja lopulta minä juuri siihen väsyinkin.

Sellaisissa tilaisuuksissa eli paperinpyörittelyssä hän on lähes aina läsnä, mutta ei seurakunnan varsinaisessa toiminnassa juurikaan. Ja meilläkin hän käy kylässä tyyliin vain kerran vuodessa, koska hän on yhden lapseni kummitäti. Ei häntä siis kovin useasti oo mahdollista nähdä...

Ja hänen torjuntareaktionsa vain lisäävät minun kiinnostustani häneen. Ehkä hän näkee jotain toivoa minun ja vaimoni avioliiton puolesta, jota minä en enää näe, joten varmaankin juuri siksi hän toistuvasti torjuu minut, eli vaikuttaa siltä, että tää unelmasihteerini ei halua olla vain "toinen nainen".
 

Yhteistyössä