Oppositioporvarien valeväite että nykyinen hallitus olisi asumisen ja elämisen kallistumisen syy

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Nykyhallituksen aikana on asuminen ja eläminen noussut pilviin"

Aikana vaan ei syystä

Oikeistolainen elinkeinoelämä käytti moraalittomasti ja yhteiskuntavastuuttomasti toisen maailmansodan jälkeen pahimpia kriisejä hyväkseen ryöstöhinnoitteluun sähkön, polttoaineen ja ruuan hinnoissa ja persuke tai kokkare syyttää tästä Euroopan ja Pohjois-Amerikan laajuisesta Ukrainan sodan Venäjäpakotteiden ja globaalin koronapandemia -kriisien hyväksikäytöstä rahastamiseen Marinin hallitusta, buuaahahahaha!

Millaisella talouspolitiikkalla sinä olisit estänyt sodan aiheuttaman kustannusnnousun? Se on edelleenkin ollut Suomessa vähäisempi kuin juuri missään muualla EU:ssa. Virossa inflaatio on ollut melkein kaksinkertainen Suomeen verrattuna.

Rehellisesti sanoen, hallituksen talouspolitiikka on ollut suorastaan erinomaista näissä olosuhteissa. Jos vertaa Ahoon tai Kiviniemeen, niin Sanna Marin on onnistunut reilusti yli kaikkien odotusten.
 
vierailija
Enää viikko bilelorton ja hupakoiden katastrofihallitusta kestettävänä. 40 miljardia lisää velkaa neljässä vuodessa.
Porvarijohtoisten kokoomus tai kepu hallitusten jälkeensä jättämä valtionvelkasaldoperintö 106 400 000 000 euroa, joka aiheuttaa miljardien vuosittaiset korkokulut, pääosa Suomen valtiovelan korkokuluista. Myös Sipilän porvarihallituskaiden 2015-2019 tp-turismi aiheuttaa pääosan humani taarisen mm:n vuosittaisista noin 3 200 000 000 euron kuluista vuodesta 2015 alkaen kahdeksassa vuodessa noin 25 600 000 000 euroa. Puhuisin porvarikatastrofista.
 
vierailija
Kaikki Suomen puolueet ovat hyväksyneet valtion lisävelanoton tällä vaalikaudella ja kokoomus jopa vaatinut enemmän velanottoa valtiolle yritysten tukemiseksi eli turha porvarien jeesustella valtion velanotolla. Kepun Annika Saarikko tämän Petteri Orpolle totesi jopa IS:n puoluejohtajien vaalitentissä, eikä Orpo pystynyt kieltämään.

Oikeisto olis leikannut vaan ton 40 miljardia duunarin palkasta.
 

Yhteistyössä