Opiskelijatyttö Riina

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Riinalla oli krapula. Jaakko ja tämän kaveri olivat nukkuneet lyhesti Riinan opiskelijaboksin lattialla patjalla. Jaakko oli Riinan kaverin exä, ja vietti yhä aikaa samassa kaveriporukassa Riinan kanssa. Kaveri oli jo lähtenyt Jaakon odottaessa kyytiä kaveriltaan myöhemmin. Krapulan kunniaksi tilattiin perhepizza, ja alettiin katsoa televisiota sohvalla. Tuttua juttua. Riina makasi Jaakon vieressä kivaa olla välillä ihmisen lähellä, vaikkei seurustelekkaan.

Riinalla oli uinut koko lapsuutensa ja nuoruutensa. Nyt oli ollut vajaat vuoden verran enemmän bilehenkisyyttä viikonloput omaan kämppään muuton mukana.

Pizzaa syötiin muun ajan Jaakon kädet olivat Riinan vatsalla yöpaidan alla lämpimässä. Riinalla oli yöpuku ja sen alla vanhat alusvaatteet mallia ei ainakaan seksikkäät. Tunnin verran vielä, ja Jaakko lähtisi, jolloin Riinalla oli selkeät sävelet krapulan hoitoon. Pitkä lämmin suihku puhdistautumiseen viimein, ja sen jälkeen rentouttava itsensä tyydytys ennen kuin nukkuisi lopullisesti krapulansa pois. Jaakko tykkää liikuttaa käsiään pitkin Riinan vatsaa, no sellaisia ne hyvät kaverit ovat. Turhaa estellä viatonta koskettamista, joka vielä tuntuu ihan hyvältä.

Riinan ajatukset olivat huomaamatta hieman liikaa kohta tulevassa oman kivan viettämisessä, ja kuin huomaamatta hän olikin märkä siinä kaverin vieressä makaillessa. No onneksi tytöistä tuo ei näy ulos samoin kuin pojista. Jaakon kädet vaeltelivat sallituissa rajoissa välillä pysähtyen hieman hieromaankin Riinaa. Kyllä kaveriporukan tytöt ovat tehneet selväksi missä käsien sopii kavereiden kesken liikkua.

Simpsonit kuluivat, ja Riina alkoi huomata että Jaakon kädet liikkuivat vähän liikaa intiimialueita kohti. Kohta hän ohjaisi kädet pois tuntuisi oudolta antaa Jaakon puristella vaikkapa tissejä. No toisaalta käsi vaeltelemassa reidellä oli ihan kivan tuntuista ainakin kun oli kostea ajatellessa kohta tulevaa omaa kivaa.

No liika on liikaa, Riina ohjasi Jaakon kättä pois, kun tämän käsi oli pepulla yöhousujen päällä tunnustellen missä pikkuhousut kulkevat. Viisi minuuttia kädet olivatkin vatsalla, kunnes ne alkoivat tunnustella etupuolelta missä pikkuhousut kulkivatkaan. Riina oli vähän vaivaantunut. Jaakon käsi pysähtyi, mutta molemmat tiesivät, että se oli Riinan yöhousujen päällä haarovälissä. Jaakko alkoi muutaman minuutin jälkeen hieromaan kevyesti keskisormella läpi yöhousujen. Riina meinasi viedä käden pois, mutta ehkä tämä nyt saisi olla heidän pikku salaisuutensa Jaakonhan pitää lähteäkin ihan heti.

Hyväily voimistui, sitten yhtäkkiä Jaakko veikin kätensä suoraan pikkuhousujen alle yllättäen Riinan ja törmäten vuolaasti valuvaan pilluun ja rehevään pehkoon sen ympärillä.

Riina on blondi, ja jo teininä huomasi, että hänen luontainen karvaisuutensa siellä on vaaleaa, ja samalla runsasta. Poikakaverin, ja uinnin harastamisen aikaan, hän siisti alapäätään nyt ei ollut ollut tarvetta, kun miestäkään ei ollut. Riina hieman häpesi karvoitustaan, ja piti sitä aika rivona.

Riina yritti viedä Jaakon kättä pois kädellään. Hetki meni kunnes Jaakko totteli. Nyt Jaakko siirtyi sohvan reunalle polvillaan ja alkoi siitä suullaan kiusoitella Riinan vatsan seutua. No hyvä edistystä edelliseen, jossa mentiin liian pitkälle.

Nyt Riina oli kontrollissa. Suu meinasi mennä liian lähelle rintoja, ja sieltä se ohjattiin takaisin vatsaa kohti. Pitää olla rajat mihin kaveri saa mennä, vaikka vähän tämäkin meni liian pitkälle.

Jaakko otti Riinaa käsistä kiinni ohjasi ne pään yli. Samalla suukotellen kaulaa ja korvaa.

Seuraavassa hetkessä Jaakon vasen käsi tarttuikin voimakkaasti Riinan pään yllä oleviin käsiin, ja esti niitä liikkumasta. Samalla oikea käsi nosti yöpaitaa ja siirsi rintaliivitkin kerralla sivuun paljastaen rinnat. "Eih" Riina sanoi, ja yritti viedä käsiään peittämään vartaloaan onnistumatta siinä Jaakon vasemman käden pitäessä kiinni.

Samalla Jaakko kiskaisi Riinan yöhousut ja pikkuhousutkin pois vieden kätensä pillulle. Riina oli tunnemyrkyssä. Samalla sormetus tuntui hyvältä, vartalon näyttäminen hävetti, ja Jaakko ei ollut hänen miehensä.

Sormetus jatkui muutaman minuutin, kunnes Jaakko hetkeksi lopetti. Riinan ajatellessa vähän yli mennneen jutun olevan ohi. Vasen käsi esti yhä Riinan käsiä liikkumasta, ja Jaakko suukotteli taas kaulaa ja korvia.

Siinä samassa Riina tunsi sormen painuvan nopeasti sisäänsä. Muutamassa sekunnissa ymmärtäen, ettei se nyt ollutkaan sormi. Siinä samalla Riinalta tuli paljon voimakkaammin, kuin mitä pelkät omat sormet olisivat tuottaneet. Jaakko nussi kuin koira vetäen alle minuutissa kullinsa ulos samalla, kun häneltä tuli. Spermoista osan ollessa ehkä pillussa, osan pillulla ja suuren osan Riinan tuuhealla blondilla häpykarvoituksella.
 

Yhteistyössä