Opettaja kolmasluokkalaisille: "Homous on SAIRAUS" ????

  • Viestiketjun aloittaja ärtynyt äiti
  • Ensimmäinen viesti
Petri Sarkinmaa
Fetissi, eli seksuaalinen perversio on sitä kun seksuaalinen halu saa "vivahteen" jostain normaaliin seksuaalisuuteen kuulumattomasta. Joku kiihottuu piiskatuksi tulemisesta, toinen korkokenkien nuolemisesta ja kolmas pitää lateksiasuista. Kuitenkin yhtä kaikki, perus seksuaalisuus taustalla on heteroseksuaalista. Piiskaa käyttää nainen, korkokenkiä pitää nainen ja lateksiasuun on pukeutunut nainen. Fetissin elementit toimivatkin näin vain "mausteena" ja lisukkeena. Taustalla on kuitenkin seksuaalisuuden perusmerkityksen olemassaolo, eli lisääntyminen. Henkilö on ainakin teoriassa kykenevä lisääntymään sen osapuolen kanssa, jonka kanssa seksiä harrastaa.

Mutta homoseksuaalisuutta, pedofiliaa tai esimerkiksi nyt vaikka nekrofiliaa ei voida pitää fetissinä. Se on seksuaalisuuden sairaus. Noissa esimerkeissä kaikissa seksiin ei haeta "maustetta" jollain lisäelementillä, vaan koko seksuaalisuus suuntautuu ja kohdistuu objektiin, joka ei ole millään tavoin kykenevä lisääntymisen kannalta.

Jos joku menee ulos puistoon ja nussii lintupönttöjä yksikseen, niin sairaanahan tuota pidettäisiin ja hoitoon laitettaisiin. Mutta homoudesta on tullut trendi, koska samaa sairautta sairastavia on määrällisesti suhteellisen paljon. Mutta vaikka joka toisella tämän planeetan ihmisistä olisi pernarutto, niin ei pernaruttoa silti pidä lopettaa pitämästä sairautena. Mutta näin on homoseksuaalisuuden kanssa käynyt.
 
Vekelianos
Kuka haluaa lapsestaan homoa ? Tai kuka on syntynyt homosta ? Ei kukaan.

Lapsille saa ja pitääkin kertoa homoudesta ja sen haitoista. Homous tunnetaan mielisairauksia aiheuttavana, korkean itsemurha%, lyhyet suhteet.... Ja kuka kuulijakunnan lapsista on syntynyt muusta kuin m/n suhteesta. Jokaisella lapsella on isä ja äiti.

Lisää opetukseen luonnollisista arvoista eli m/n-suhteesta.

Homous on syntiä ja se turmelee ihmisen, sanoipa Suomen laki siihen mitä tahansa. Jumalan laki on yli kaiken ja on ihmisen parhaaksi. Homo turmelee omaa että lähimmäisen elämää sekä pilkaa Jumalaa ja siksi homot tuomitaan Helvettiin.

Homous on turmeltuneen maailman arvo. Se tuhoaa.
 
vierailija
Homous poistettiin sairausluokituksesta jo vuosia sitten. Eli opettaja on väärässä. :) Mä olisin jo mennyt lankoja pitkin rehtorin luo.
Se "luokittelu" määrää monta asiaa, mitä heidän kuuluu tehdä. Esimerkiksi lihavuus on kohta luokiteltavissa sairaudeksi, kertoi muuan tunnettu naishenkilö telkkarissa. Nimi tulee ehkä mieleen aikanaan, mutta poistetaanpa maltodekstriini kokonaan markkinoilta, glukoosifruktoosisiirappi myös, ensin KOKONAAN.

Kai te lastenne puolesta voitte jotakin tehdä? Minä en sitä aio tehdä, vaan katselen sivusta, kuinka vähätkin verorahat hassataan tuohon kankkulankaivoon:poop:
 
vierailija
Toiset muuttuu ja toiset suuttuu kun joku uskaltaa vielä sanoa tosiasiat ääneen. RESPECT tolle opettajalle! Hyvä, että edes jossain koulussa on järkeviä opettajia vielä.
No jos se johtuu pasillista niin eikös se sitten ole sairaus? EN kyllä ole ennen kuullutkaan että se johtuisi pasillista. Ei se kyllä mielestäni ihan normaalia voi olla. Jos tuo opettaja on oikeassa niin mitäs sitä sitten turhaan haukkumaan. En jaksa liikoja ajatella koko homostelua kun ei se minua koske mitenkään. En ymmärrä sitä mutta minkäs minä sille voin jos joku on homo. Se on hänen asiansa johtuipa tuo outo tapa mistä hyvänsä.
 

Yhteistyössä