Ootteko savustanu kalaa savustuspussissa uunissa?

Joskus vuosia sitten tehtiin mieheni kanssa anoppilassa ja kyllä haisi.
Mielellään lähti hajuttomaan kotiin :laugh:

Vähän aikaa sitten tarvitsin savukalaa erääseen piirakkaan eikä sitä ollu kaupassa niin tein kotona eikä haissut yhtään.
En sitten tiedä onko ne pussit kehittynyt vai tehtiinkö ekalla kerralla jotain väärin :whistle:
 
Hmm... uskaltaisikohan sitä sitten suositella miehelle vai ei (suom. joudunko sitten itse kärsimään siitä lemusta, jota en voi sietää.. :whistle: ).

Se osti taas tänään kaupasta valmista savustettua kalaa ja totesi, että ei ole hyvää. Menin jo kerran sanomaan, et voihan sitä tehdä itsekin, mut onneks tuo ei vielä kuullu kunnolla... :xmas: Tuli sit vasta mieleen, et voikohan sittenkään (ainakaan meidän huushollissa). :D
 
ei se niin vahva haju oo ja kun pistää tuulettimen sit päälle niin nopiaan kaikkoaa.mä olen monasti käyttänyt sitä pussia ja hyvää tulee...nytkin tekis mieli.
pistän vaan merisuolaa siihen kalan pintaan ja tilliä(kuivattua).mulla usein vaan lohifile
 

Yhteistyössä