onnistuuko digestive-kakku "normaaliin"vuokaan,ei siis irtopohjaa?entäs väärinpäin tehtynä?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja v
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
En mene kyllä vannomaan et pysyy ehjänä.

Mä tekisin niin et leikkaisin pakusta pahvista suikaleen ja askartelisin siittä pyöreen renkaan. Ja sit vuoraisin sen sisäreunan kelmulla.
Ja lautasen päälle se ja sit kakku sisälle.
 
En ole mikään leipuriammattilainen, mutta väittäisin että keksiseos täytyy laittaa pohjalle kun sen joutuu painelemaan sinne. Toisinpäin laitettunahan keksiseos uppoaisi mousseen. Normaaliin vuokaan onnistuu, kun laitat kunnolla muovikelmua jolla voit nostaa kakun pois vuoasta.
 
Vuoraa se tavallinen vuoka kelmulla ja vedä sen avulla ulos.

Ei oikein väärinpäin tehtynä onnistu, enintään siten, että teet sen murupohjan jossain erikseen ja sitten kippaat varovasti päälle.
 

Yhteistyössä