Onks teillä keittiön kaapit täynnä erilaisia etikoita vai käytättekö yhtä ja samaa?

Onko väliä, jos ei käytä just reseptissä ollutta etikkaa, vaan jotain muuta?

Just kattelin yhtä marinadiohjetta, johon tuli punaviinietikkaa. No mulla on vain valkoviini-ja balsamietikkaa. :unsure:
 
vierailija
Mä en juurikaan käytä etikkaa. Ikivanha punaviinietikka on kaapissa. Jos vaihdat etikat päittään, niin maistele moneen kertaan. Tuskinpa se marinadia mitenkään pilaa, mutta ei silti kannata ihan löysin rantein mennä, jos kuitenkin ohjeen mukaan teet.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Laita balsamicoa tilalle, etikka antaa happamuutta ei niinkään makua..määrää voit säätää maistelemalla.

Itsellä vain väkiviinaetikkaa, lähinnä pyykkiin ja siivoukseen.
 

Yhteistyössä