Onko väärin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Asun tyttöystävän kanssa hänellä on 4vuotias poika lapsi, joka ei suostu nukkumaan omassa sängyssä tai nukkuu oikeastaan kokoajan samassa sängyssä meidän kanssa. Onko se väärin et mua ärsyttää tää asia, musta on typerää muutenki et Vaahtosammuttimen kokoinen lapsi, vie 80% sängystä ja itse joutuu nukkumaan reunalla. Onko se väärin vaatia toiselta osapuolelta sitä et pistäis sen lapsen omaan sänkyyn. En tiiä, en yleensä ärsyynny helposti tai muutenkaan valita mistään mut tää jotenki on semmonen...
 
Nukkuuko koko yön samassa sängyssä teijän kanssa? Voisit tietysti nätisti ilman kiukkua sanoa, että olisi hyvä opettaa lapsi omaan sänkyyn. Tietty tuttu iltarutiini auttaa nukkumaan omassa sängyssä. Iltasatu ja voi siinä samalla olla vieretyksin, peittely, suukko ja hyvän yön toivotukset. Mieheni kanssa opetettiin tyttö nukkumaan omassa sängyssä ja nuo iltarutiinit autto paljon siihen, että hyvin mielin jäi nukkumaan omaan sänkyyn. Toki silloin nappasin kainaloon jos oli painajaisia nähnyt ja tytär näkee edelleen 12-vuotiaana liiankin todentuntuisia painajaisia.
Keskustelua yhdessä ja ilman kiukuttelua ja syyllistämistä. Kyllä kumppani ymmärtää kun asiallisen keskustelun käyttö.
 
vierailija
Ei oo väärin et sua ärsyttää. Puhu rakentavasti asiasta, mut varaudu siihen et sun sanominen ei muuta mitään. Lapsia ei voi rakkaudella ja läheisyydellä pilata ja sitä se vieressä nukkuminen on.
 
Ei oo väärin et sua ärsyttää. Puhu rakentavasti asiasta, mut varaudu siihen et sun sanominen ei muuta mitään. Lapsia ei voi rakkaudella ja läheisyydellä pilata ja sitä se vieressä nukkuminen on.
Just, näin niitä joka asiasta valittavia tiskirättejä kasvatetaan.
Jos ainoa mahdollisuus ja tapa antaa läheisyyttä ja rakkautta on toisen yörauhan häirintä, silloin olisi kyllä viisainta lempata se poikaystävä.
Eli ap:lle neuvo, jämäkkä ja asiallinen kehityskeskustelu aiheesta ja jos ei tuota tulosta, etsit oman asunnon ja oman sängyn.
Et sinä sen amatsoonin kanssa missään muussakaan asiassa tule pärjäämään, ellei näinkään järkeenkäypä asia mene jakeluun.
 

Yhteistyössä