Onko teidän 6v. minkä verran yksin?

  • Viestiketjun aloittaja minä
  • Ensimmäinen viesti
minä
Kotona, ulkona jne?
Meillä poika ei ole juurikaan yhtään, ihan sen takia kun ei halua, joskus on ulkona tossa pihassa itekseen mutta harvoin kun ei tykkää olla. pojalle on iso asia jos minä vien roskat tai postin, tulee semmoseks rauhattomaks että minne häviin ja seisoo ikkunassa niin kauan että näkee mun tulevan takas. Suihkuun jos menen niin sillonkin huutaa jatkuvasti oven takana että millon tuun. Jotenkin tuntuu oudolta miks näin vaikken siitä nyt isoo asiaa ole tehny. Pojalle on puhuttu että ei ole mitään hätää täällä ja että ei sitä yksin jätetä, eikä ole koskaan yksin ollu muuta kun sen ajan että vien roskat jne.

Mietityttää vaan kun ei tässä koulun alkuunkaan ole pitkä aika niin mitenhän tää tästä alkaa sujumaan.
eskarissa on ja sen kanssa ei ole mitään ongelmia ollu, tykkää olla, eikä mitään vaikeuksia etteikö jäis sinne, ennemminkin ei lähtis pois.
 
.
Meillä on kyllä 6 vuotias yksin kotona niinkin että olen isompaa vienyt jonnekin. Usein tosin käy niin että hän soittaa muka jotain aisaa, mutta varmistaa sillä että missä minä menen ja milloin olen takaisin kotona. Tosin häntä varmaan auttaa että kotona on koiria, jotka nostaa metelin jos vieraita tulee. Lisäksi on tietysti kerrottu ettei kenellekkään ei avata ovea. Ovelle hän näkee hden huoneen ikkunasta ja ilmoittaa tuuletus ikkunasta kavereilleen ettei voi tulla ovella.

Ei meilläkään ulkona yksin ole, mutta se on lähinnä viihtymis kysymys.

Kai se vaan on niin että toisilla yksinolo vie enemmän aikaa kun toisilla. Itse ehkä tekisin niin että esim. sopisin etukäteen että käyn suihkussa ja lapsi odottaa sen aikaa hiljaa ja siitä sitten pikkuhiljaa niin että odottaa niin ettei näkkään suihkun ovelle. Meillä on ainakin mitä kummalisien sopimuksien kautta päästy ongelmista eroon
 

Yhteistyössä