Onko Suomessa sarjamurhaaja?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

"Poliisin mukaan Moring on ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina. Tyypillistä on ollut, että epäilty on ottanut naisia kyytiin ja esimerkiksi leiriytynyt heidän kanssaan. Retket ovat suuntautuneet ympäri Suomen.

– Epäillään, että toiminta on jatkunut tosi pitkään, jopa kymmeniä vuosia, kertoo rikostarkastaja Jari Koski Helsingin poliisista.

Poliisin tietojen mukaan mies on retkien aikana pahoinpidellyt kyydissä olleita naisia, ja hän on saattanut kohdistaa heihin myös seksuaalista väkivaltaa. On myös mahdollista, että henkirikoksen uhreja on enemmän kuin nyt tutkinnassa olevat kaksi."


Tämähän on ihan Hollywoodia. Nyt tutkinnassa olevat kaksi tapausta ovat tapahtuneet 2019 ja 2022. Jos toiminta on jatkunut vaikka 30 vuotta, niin siinähän on ehtinyt olla monia uhreja. Kuinkakohan monta kadonnutta naista 1990-luvulta lähtien on?

"Uskomme, että tällaisia henkilöitä on ollut vuosien saatossa enemmänkin kuin on poliisin tiedossa. On erittäin tärkeää tavoittaa muut mahdolliset uhrit, kertoo tutkinnanjohtaja Mari Päivärinta."

Oletko ollut retkellä tai tunnetko jonkun, joka on ollut ja saanut teltassa turpaansa?
 

Yhteistyössä