Onko ruoho sitten vihreämpää aidan toisella puolella?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Lukiokaveri muutti yhteen it-yrittäjän kanssa vuosituhannen vaihteessa ja ryhtyi yksinhuoltajaksi kaksi vuotta myöhemmin kun kupla puhkesi. Seuraavaksi meni naimisiin toisen it-yrittäjän kanssa ja sekin päätyi eroon muutamien vuosien päästä kun talouskriisi kaatoi yhtiön. Tällä kertaa hän oli mennyt takaamaan yhtiön lainoja ja sai tuomion velallisen epärehellisyydestä kun firma meni konkurssiin.
Eniten harmittaa kyllä lasten puolesta.
 
vierailija
http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2015113020737986_iq.shtml

7 miestyyppiä, joiden kanssa ei kannata ryhtyä suhteeseen

Haksahdatko aina vääriin miehiin? Kenties siksi, että seurustelukumppanisi kuuluu johonkin seitsemästä kartettavasta miestyypistä.

Haluamme itsellemme kaikin puolin parhaan mahdollisen miehen. Silti moni päätyy seurustelemaan sellaisen kanssa, joka osoittautuu täydelliseksi hutiksi.

Jälkiviisaana on helppo miettiä, mikä tyypissä oli vikana. Pienemmällä surulla selviäisi, jos jo ennen seurustelua aloittamista pystyisi päättelemään, onko toinen ehdottoman väärä kumppaniehdokas. Ainakin seuraavat seitsemän miestyyppiä kannattaa kiertää kaukaa. Muuten luvassa on todennäköisiä vaikeuksia ja sydänsuruja.

1. Vastaeronnut

Tuskin haluat olla vastikään edellisestä suhteestaan lähteneen miehen lohtu ja laastari? Etkä etenkään, jos mies on tullut jätetyksi. Harva on henkisesti valmis uuteen suhteeseen heti vanhan päätyttyä. Jäljellä voi olla paljon käsittelemättömiä asioita eikä äskettäin eronnut mies ole välttämättä sinut uuden elämäntilanteensa kanssa.

2. Äkkipikainen raivostuja

Varoituskellojen on syytä soida, jos vastoinkäymiset ja pienet harmit saavat hänet raivon partaalle ilman ennakkovaroitusta. Jokainen harmistuu ja suuttuu toisinaan, mutta jos reaktio on aina hämmentävän voimakas, kannattaa perääntyä. Vai viihdytkö miehen kanssa, joka väärän ruoka-annoksen saadessaan raivoaa suureen ääneen ja haukkuu tarjoilijan? Tai saa kaistanvaihtajan takia rattiraivon? Vai haluatko kumppanin, joka ymmärtää, mistä hänen tunteensa ja reaktionsa syntyvät ja joka kykenee vastavuoroisuuteen?

3. Aseman ja rahan perässä juoksija

On hienoa, jos ihmisellä on kunnianhimoa. Mutta ongelmia on luvassa, mikäli miehen identiteetti rakentuu titteleiden ja palkan varaan ja hän arvottaa kaiken niiden kautta . Elämässä pitää olla muutakin sisältöä. Muuten se ei ole tasapainossa. Jos työ ja raha ohittavat hänen tärkeysjärjestyksessään kaiken muun, mihin kuvittelet itse sijoittuvasi?

4. Eri päämäärään pyrkivä

Mieti, mitä toivot suhteelta. Todennäköisesti joudut pettymään, mikäli pidät yhtä miehen kanssa, jolla on erilaiset päämäärät kuin sinulla.

Suhteeseen ryhtyessään on täysin hyväksyttävää kysyä, mitä kumppani suhteelta toivoo. Jos toiveenne esimerkiksi sitoutumisesta ja lasten hankinnasta eroavat radikaalisti toisistaan, suhteen jatkamista kannattaa harkita uudelleen.

5. Kunnianhimoton saapas

Kunnianhimoton tyyppi on haluton parantamaan elämäänsä. Hänellä ei ole motivaatiota eikä hän tunne vastuuta omista teoistaan. Hän ei ole valmis ponnistelemaan itsensä eikä myöskään kenenkään toisen puolesta. Tottakai tämä heijastuu myös parisuhteeseen. Hän on laiska itsensä ja samalla sinun suhteesi.

6. Mammanpoika

Tiiviit perhesiteet eivät ole huono asia. Mutta jos mies on taloudellisesti, tunteidensa tasolla ja muillakin tavoin sidoksissa lapsu
utensa perheeseen, hän ei ole parisuhdeainesta.

Suhteessa pitää voida luottaa siihen, että muodostatte tiimin ja olette toisillenne lojaaleja - myös silloin, kun kyse on jomman kumman perheestä. Mammanpojan kanssa seurusteleva saa tuskin tuntea olevansa tyttöystävä ja se miehen elämän ykkönen. Hänen elämässään sovit äidin, kotitalousihmeen ja rakastajan rooliin. Et hänen elämänsä ykkösnaiseksi.

7. Narsisti

Kukapa ei rakastuessaan näkisi kumppaniehdokasta ruusunpunaisten silmälasien läpi. Hän vaikuttaa kaikin puolin elämäsi mieheltä. Etenkin, jos hän hukuttaa sinut lahjoihin, kukkiin ja pitää muutenkin kuin kukkaa kämmenellään. Jos hän tuntuu liian täydelliseltä ollakseen totta, hän voi todella olla valhetta.

Jos hänellä on narsistisia taipumuksia, ei hänen perimmäinen päämääränsä ole hemmotella ja ilahduttaa sinua, vaan saada sinut arvostamaan ja ihailemaan häntä. Hän käyttää kaikki keinot kietoakseen sinut verkkoonsa. Suhteen edetessä huomaat, että olet hänelle täysin arvoton. Hän sivuuttaa emotionaaliset ja fyysiset tarpeensa. Suhteessanne on vain hän, hänen tarpeensa ja päämääränsä.

Lähde:Glamour

TEKSTI KATARIINA LEHTIKANTO

KUVAT MOSTPHOTOS
 
vierailija
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/seksikolumni-tervetuloa-b-rappuun/5237876#gs.tb23vq

Seksikolumni: Tervetuloa B-rappuun

Jo muinaiset roomalaiset tekivät sitä, joten miksi emme mekin?

Kun on ollut vuosikausia saman miehen kanssa, kaikki on niin nähty ja koettu. Sitä kaipaa vaihtelua, luonnollisesti. Mutta vaihtelulla en tässä tapauksessa tarkoita irtosuhteita/-suhdetta, vaan uusia juttuja sängyssä.

Anaaliseksi. Se on tabu. Mutta miksi? Reikä kuin reikä. Miksei sinnekin, samalla lailla kuin A-rappuun? Anaaliseksiä on harjoitettu iät ja ajat, ja kuitenkin siitä puhutaan edelleen häpeillen ja naureskellen, "homojen hommaa!" – kukaan ei sano suoraan haluavansa sitä ("mitä nyt muutkin ajattelisivat") tai sano, että harrastaa sitä ja pitää siitä ("mitä nyt muutkin ajattelisivat!").

Niin, mitä muut ajattelisivat, todennäköisesti vain näin: "Vau, jos nuokin, niin miksi emme mekin!"

Niin, kaikkia se kiinnostaa, miksi ei siis vain ryhdytä tuumasta toimeen? Kun suuseksi ja masturbointi ovat vihdoin salonkikelpoisia, olisi sama pannasta poistaminen kohdallaan myös anaaliseksin kohdalla.

Anaaliseksi on nautinnollista, kun vain asenne on kohdallaan. Ja kyllä, siitä nauttii kumpikin osapuoli. Et voi väittää muuta, ellet ole kokeillut!

Yhteisymmärryksessä, rennolla otteella ja liukkarin kanssa. Suosittelen asennoksi mahallaan makuuta.
 

Yhteistyössä