Onko noloa omistaa rämemajava?

vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Koodi-:
Alkuperäinen kirjoittaja raisa:
Minusta se poslari on nolo. Se on kuin mikä tahansa näkyvä merkki, joka kertoo omistajansa olevan niin helevetin epävarma itsestään, että noudattaa kulloistakin normia vaikka nyt sitten karvojen trimmaamisessa. Minusta on surullista, että aikuinen nainen (tai mies) ei kestä itseään (tai naistaan) sellaisena, kuin on.
Kumpi on vapaampi? Se, joka tekee niinkuin tykkää vaikka se olisikin muotia vai se, joka pakenee muotia eikä käytä sitä vaikka muuten tykkäisi?
Ei ainakaan se, joka tekee niinkuin muut tykkää, koska se on muotia.
 
vieras
Se on kyllä kieltämättä vähän järkkyä, kun joillakin naisilla kasvaa häpykarvat polvista napaan :eek: Mä olenkin ollut onnekas :D vain pieni tupsu tuolla ja ihan oikeassa paikassakin vielä, ei tartte sheivailla :D
 
vieras
Mulla aina posliini tai vaan pikku "tupsu" tuossa pimpsavaon heti yläosassa. Ja on ollut noin jo varmaan 15 vuotta. Minusta se on kaunista ja ennen kaikkea hygieenistä. Kuukautisten aikaan esim. on paljon helpompi pitää itsensä puhtaana. Eikä kyllä IKINÄ ole tullut mieleen että siinä jotakin perverssiä olisi. Vain omasta seksuaalisuudestaan epävarma ajattelee noin. Mulle on ihan sama vaikka muilla olisi perskarvat metriset ja pimpsa kuin davidhasselhoffitukka, minun silmääni se on silti siivottoman näköistä.

Kukin tyylillään.
 
klklklk
Onkai nolo kun siitä tehdään noloa!!Valta osalla posliini...Mutta epävarmat kyselee onko nolo vai ei kun ei itse kehtaa ottaa vaikka tahtos...m ja n keskuudessa jo aika normaalia kaikenikästen kanssa!Itseni meilestä pitää olla siisti....eivälttämättä "Kalju"Tuntuu se kyllä paremmalta jos ei ole karvoja vaikkapa molemmilla!KOKEILKAA NIIN YMMÄRRÄTTE!!!!Jokaisella mielipeteensä mutta kyllähän se on niin jos PITÄÄ NETISSÄ ITKEÄ ETTÄ HAITTAAKO KARVOTUS NIIN KYLLÄHÄN SEMMONEN HALUAA NIISTÄ EROON MUTTA EI KEHTAA!! =) yleisen arvostelun mukaan!SE ON JOKAISEN OMA ASIA!!T:M84 NÄIN ON!! =)
 
Ehdottomasti ajeltu! Olette te hyvät naiset mitä mieltä tahansa, niin varmaa on se, että lähes kaikki miehet pitävät karvattomasta. Jos et ole kokeillut, kokeile ja yllätä miehesi/poikaystäväsi ja kysy sitten hänen mielipidettään.
 
Mun mielestä mikään ei ole noloa jos puhutaan jokaisen ihmisen omasta kehosta.. Meinaan että en kauhistele kenenkään alakertaa...

Öö.. No ehkä jossain pornossa saatan kauhistua jotain. Mutta taitaa olla vähän eri asia kuitenkin kun siinä ne on ihan itse näytille tungettu ne toosat...?
 
Onko oikeasti niin moni huonolla itsetunnolla varustettu että asia mikä ei näy edes toisille aiheuttaa ahdistuksia?

Tehkää ihan mitä haluatte matollenne. Se on teidän parisuhteen ongelma jos sinulla ja puolisollanne on erilaiset käsitykset karvojenne pituudesta. Se mitä Martta tai Matti siitä ajattelee on aivan se ja sama, eihän ne sitä vakoa kynnä.
 

Yhteistyössä