Onko muita

joiden taaperoilla on nuhaa n.kerran kuukaudessa? Välillä vaan pieni nuha ja välillä tulee oikein paksua vihreetä räkää ja voi olla vähän lämpöäkin. On kyl ollu kunnolla vaatteitakin ja tuntuu että vaikka oltaisiin viikko kotona niin silti se nuha tulee.
 
Moi! Ootko käyny näyttämässä korvat lääkärille? Toistuva nuha ja vihree räkä voi kuulemma kertoa korvatulehduksesta. Toivottavasti on vaan tavallista räkätautia, jota lapsilla aina syksyisin ja talvisin on :p .
 
Meidän tytöllä oli viime talvenä vähän väliä nuhaa eikä ollut korvissa mitään kun käytin lääkärillä.Välillä oli kirkasta ja välillä paksua nuhaa.Toki aina voi viedä lääkäriin (terveyskeskuksessahan ilmainen) niin voi katsoa korvat.
 
Vaaratonta tai oire korvatulehduksesta. Pääsääntönä on että kirkkaasta limasta ei tarvitse välittää, mutta keltainen, ja etenkin vihreä, lima on merkki jostakin tulehduksesta. Meillä pojan ollessa 9-10 kk oli pojalla vähän väliä nuhaa vaikkei ollut kuumetta. Kun räkä alkoi muuttua vihreäksi, vein pojan lääkäriin ja korvatulehdus löytyi vaikkei ollut mitenkään korviaan aristanut. Nyt syksyllä pojalla oli taas vähän väliä nuhaa ja käytettiin lääkärissä, ei löytynyt mitään. Sitten nuha jatkui vaan, ja parina päivänä oli kuumettakin. Eräänä sunnuntai-iltana (3 viikkoa lääkärikäynnistä) poika alkoi sitten aristamaan oikeaa korvaansa ja päätin soittaa ma-aamuna lääkäriin. Maanantaiaamuna korva sitten jo vuosikin märkää ja kun vein lääkäriin niin olivat molemmat korvat tulehtuneet ja oikea tärykalvo puhjennut. Poika siis nyt 1 v 4 kk. <br><br>
 

Yhteistyössä