onko muita laihduttajia?

itse aloitin tiistaina painonpudotuksen tai elämäntapojen muutoksen. Ruoka on keventynyt ja liikuntaa lisätty. pitäisi saada 10 kg pois.
Onko muita jotka laihduttavat? Olen lueskellut alan kirjallisuutta saadakseni tukea. Myös ilahduin uudesta lehdestä "KG valitse kevyt olo" sain näytelehden ja taidan tilata kyseisen lehden. Paljon asiaa ja järkevää sellaista. :) leivoin ison pullataikinan tänään ja en yhtään pullaa edes maistanut. tsemppi on kova ja olen päättänyt että nyt lähtee läskit! :wave:
 
kilot kuriin
Maanantaina ei enää yhtään suklaarasiaa auki.... Se on perheessä määräys ja vielä minun suustani tullut.
Minulla oli viime vuonna huhtikuusta syyskuuhun personal training ja olin tosi tyytyväinen saamaani tietoon ja liikuntaan. Painoa putosi 10 kg ja olo oli tosi hyvä. Nyt on hiukan joulunaikaan lipsunut ja otanpahan taas paperit jääkaapin oveen että mitenkäs sitä tänäpäivänä ja tällä tulevalla viikolla liikutaan. Sain tosi hienoja vinkkejä ja uusia liikunta muotoja vanhojen lisäksi. Suosittelen sitä hommaa kaikille jotka toimivat jojoina laihtumisen suhteen. Siinä kun kroppa alkoi tottua liikuntaan ei yksi suklaa patukka tai karkkipussi tai siideri tuntunut enää mitään. Uskalsi nauttia elämästä. Sain rahoilleni vastinetta.
Nyt ei muutakuin kävelemään ja toivottavasti pian hiihtämään. =)
Tsemppiä myös teillekin elämän muutos on tervetullutta :heart:
 
elzu
:wave: Minä olen laihuttanut marraskuulta 2005 ja nytten olen 16kiloa kevyempi.

Normaalipainoon jäljellä vielä pari kiloa, mutta aion jatkaa siitäkin, jos vaan intoa riittää .

Mukavaa kun vaatteet mahtuu päälle.
(vielä kun sais röllömahan pienemmäksi) :p
 

Yhteistyössä