Onko miehelläsi kavereita? Minkälaisia?

Tuntuu, että miehelläni on lähinnä sellaisia kavereita, jotka ovat yhteyksissä vain kun tarvitsevat jotain. Ja osa kavereista jäi, kun miestäni ei enää kiinnostanut baareissa juokseminen perheellistyessä.
Onko miehesi löytänyt "isäkavereita" jostain? Niin kuin naiset ovat löytäneet äitikavereita perhekerhoista tms.
 
joo
Suurin osa on lapsuuden ystäviä. Melkein kaikilla miehen ystävillä myös lapsia, että niitä "lapsellisiakin" löytyy. Tosi vähän on enää yhteyksissä sllaisiin kamuihin, joilla ei ole lapsia, juuri siitä syystä, kun ei jaksa kuunnella niitten kännäys juttuja
 
No ei mitaan isikerhokavereita ole. Hassu ajatuskin, mieheni ei ole oikein sen tyyppinen etta hakeutuisi jonkun juttusille vain siksi etta se toinenkin on isa.
Opiskeluajan kavereihinsa on yhteyksissa ja tyokavereiden kanssa vapaallakin tekemisissa. Ihan vapaaehtoispohjalta, kukaan ei juuri pyytele hirmusti apuja ,vippeja tai muuta . Viettavat aikaansa muuten yhdessa.
 
Naapurien miehet (2kpl) on hyvin tuleet tutuiksi kavereiksi tässä ajan kanssa miehelle.
Ja työkavereistakin osaan on yhteyksissä vapaa-ajallakin.

Ja ovat pääosin myös lapsellisia hekin, että ymmärtävät kyllä senkin, että joskus taustalta saattaa puhelimessa puhuessa kuulua hillitöntä tarzan-huutoa, eläimellistä mölinää, itkua, naurua ja muita tälläisiä ihania ääniä... :D
 

Yhteistyössä