Onko lapsellesi sattunut läheltäpiti-tilanne?

  • Viestiketjun aloittaja toimittajanainen
  • Ensimmäinen viesti
toimittajanainen
Hei!
Olen toimittaja ja etsiskelen juttuuni vanhempia, joiden pieni lapsi (alle 10v) on joutunut vakavaan vaaratilanteeseen/ tapaturmaan, mutta loppu oli kuitenkin onnellinen.
Suurimmat uhkat lapsille ovat liikenne, hukkumistilanteet ja tapaturmat leikkikentillä. Onko kypärä pelastanut kohtalokkaasta onnettomuudesta tai lapsi joutunut veden varaan yllättäen?

Tarinasi on osana juttua, jolla voimme ehkäistä vastaavat tilanteet ja varoittaa muita.
Kiitos kiinnostuksestasi, otan pikimmiten yhteyttä.
 
Meillä oli aikoinaan makuuhuoneessa sellainen korkea kaappi, jossa yläosassa lasiovet. Se oli osa kirjahyllykokonaisuutta, joka oli purettu. Ajattelin aina, että kaappi on kovin huteran oloinen ja se täytyy roudata pois. Aina se vain siirtyi ja siirtyi... Sitten yksi päivä lajittelin pyykkiä makuuhuoneessa sängyn päällä. Jokaisen lapsen vaatteet omiin pinohinsa. Poikani 2 v. leikki lähelläni. Yht äkkiä vilkaisin taakseni, poika oli aukomassa sen kaapin ovia ja samassa kaappi kaatui. Poika ehti alta mutta makasi huutaen keskellä lasin sirpaleita. Minä en järkytykseltäni osannut heti toimia. Sitten iski pelko ja paniikki, että lasin sirpaleet on viiltänyt kaulan, rinnan tms. Varovasti nostin pojan syliini, käänsin kasvot itseäni päin. Verta ei ensi näkemältä näkynyt. Rupesin tarkastelemaan poikaa, kaulaa, nostin paitaa; ei lasinsiruja tai verta. Pitkän tutkiskelun jälkeen ainoat pienet verinaarmut löytyivät kolmen sormen nivelistä. Sen verran pienet, että juuri veri näkyi. Istuin sängyllä täristen poika sylissäni, kun mieheni jonkin ajan päästä tuli töistä ja ihmetteli näkyä. Pojalla taisi olla suojelusenkeli vierellä. Sen jälkeen meillä tarkastettiin koti tarkkaan ja mietittiin kaikki mahdolliset vaaran paikat.
 
toimittajanainen
Kiitos, että kerroit tarinasi. Kerään edelleen aineistoa ja palaan asiaan myöhemmin, mikäli kaipailemme lisätietoja. Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi.
 

Yhteistyössä