Niin,, sehän löyhyää sit silleen kivan kosteana monta monta päivää sieltä tiskarista.Ei hitto! Kai tuon tiskikonelohen täytyy olla pelkkä vitsi
Toisaalta, hmm. Jos ei siedä kalan kypsentämisestä löyhyävää hajua...
No ei välttämättä, jos se on tiivis pakettiAlkuperäinen kirjoittaja Jätkä;28930512:Niin,, sehän löyhyää sit silleen kivan kosteana monta monta päivää sieltä tiskarista.
Perunat kylkeen, niin avot.No ei välttämättä, jos se on tiivis paketti
Oon ollu töissä ravintolassa jossa tehtiin salmari tolla tavalla ennenkuin niitä uutteita oli myynnissä SuomessaAlkuperäinen kirjoittaja tää on tosi;28930568:Mun isä teki salmiakkikossua tiskikooneessa.. turkinpippuri murskaa pulloon pullo tottakai kunnolla kiinni ja koneeseen koneesta kylmään.. avot valmista itse en ole kokeillut mut, uskoisin että parempaa kun nämä uutteet ja valmis kamat..