Onko kukaan tilannut Mecco.fi:stä?

  • Viestiketjun aloittaja askarruttaa
  • Ensimmäinen viesti
askarruttaa
Hei!
Onko kukaan siis tilannut tuotteita Mecco.fi:stä?
Tai asioinut ko. liikkeessä?

Kuinka mittatilauspuvut voivat olla 189.0€ kun tilaa netistä? Onko tämä huijausta?
Sitten kun katselin toisilta sivuilta, siellä oli samoja mekkoja 350.0 €

Sivuilla lukee että:
"YKSILÖLLISIN & YLELLISIN
SUOMALAISTA LAATUA
UPEIN VALIKOIMA
KOOT 34-60
MITTATILAUSPUVUT
PALJON ASUSTEITA
PARAS PALVELU
NOPEAT TOIMITUKSET"

"Suomalaista ylellisyyttä
Mecco ® juhlamekot, iltapuku -mallisto, vanhojentanssipuvut ja mittatilauspuku -mallisto edustavat suomalaista muotisuunnittelua ja laatua.

Yksilöllisin & Edullisin
Valikoimistamme löytyviä juhlapukuja ei saa mistään muualta.
Ostamalla juhlapukusi Mecco:sta voit varmistua, että olet pukeutunut juhlien upeimpaan ja yksilöllisimpään juhla-asuun.

Mecco ® juhlamekot, Iltapuku -mallisto, vanhojentanssipuvut, ja mittatilauspuku – juhlapuvut sopivat jokaisen budjettiin.

Kaikki koot
Mecco:sta löydät varmasti jokaiselle vartalotyypille sopivan juhlapuvun.
Liikkeessämme juhla-asujen kokovalikoima on 34-60. Mittatilauspuku -palvelun avulla voimme ommella juuri Sinun vartalollesi täydellisesti istuvan juhlapuvun.

Kaikki asusteet
Valikoimissamme on useita erilaisia laukkuja, kenkiä, koruja, huiveja, boleroita, keeppejä ja muita asusteita, jotka viimeistelevät juhlapukeutumisesi. Olemme valinneet valikoimiimme juhlapukuihimme täydellisesti sopivia asusteita, sekä upeita yksittäisiä laukkuja, kenkiä, boleroita ja keeppejä koruja, huiveja, käsineitä.

Hyvä palvelu
Haluamme palvelvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla juuri silloin kuin Sinulle sopii. Meccoon voit tulla ilman ajanvarausta."

Tämä pisti miettimään kun:
"Valikoimistamme löytyviä juhlapukuja ei saa mistään muualta."
Mutta silti löysin samoja mekkoja eri sivuilta...?

Niin onko kenelläkään kokemusta?
Kokemuksia saa kertoa!!

t. Ihmettelen kummasti?
 
avk
Kävin Mecco:n liikkessä katselemassa pukuja ja vaikuttavat kyllä todella laadukkailta. Kauppias sanoi, että Meccon hinnat ovat sen takia niin edulliset, koska he valmistavat pukunsa itse, eivätkä osta niitä tukkureilta. Ei ole turhia välikäsiä, eikä kustannuksia.
 
"Vilma"
Kaksi ystävääni tilasivat Mecco:sta ja toiselle tuli väärän värinen mekko ja toiselle tuli kokonaan väärä mekko, joka oli siis väärän kokoinen, väärän pituinen ja väärän värinen. Kolmannella tilauksessa meni kolme kertaa niin pitkään kun luvattiin, siksi että mekko TILATTIIN MUUALTA (eikä siis todellakaan tehty itse). En siis suosittele missään tapauksessa.
 
"Linda"
[QUOTE="Vilma";29289873]Kaksi ystävääni tilasivat Mecco:sta ja toiselle tuli väärän värinen mekko ja toiselle tuli kokonaan väärä mekko, joka oli siis väärän kokoinen, väärän pituinen ja väärän värinen. Kolmannella tilauksessa meni kolme kertaa niin pitkään kun luvattiin, siksi että mekko TILATTIIN MUUALTA (eikä siis todellakaan tehty itse). En siis suosittele missään tapauksessa.[/QUOTE]
Apua, nyt pelottaa, tilasin äsken kyseisen liikkeen nettikaupasta itselleni mekon!
 
asdkflslf
Olen ostanut Meccosta itselleni mekon, joka on todella laadukas ja palvelu siella oli myos tosi mukavaa. Suosittelisin kuitenkin kaymaan liikkeessa paikan paalla sovittamassa pukua, silla nettisivuilla ollut mekko paljastui luonnossa aivan eri variseksi. :(
 
wanhat14
Tilasin mecco.fi sivulta mekon,joka tuli tänään. Olen tyytyväinen mekkooni! Mekko on ehkä vähän erilainen koristelultaan kuin kuvassa oli,mutta pidän todella paljon siitä silti. Todella hyvä hintalaatu suhde! :)
 
tyytymätön
Tilasin mekkoni mecco.fi:stä ja ongelmia oli paljon. Mekkon tuli 11 vko:n kuluttua vaikkka netissä luvattin 4-7 vko. Kun lähetyin sinne viestiä, mnulle pahoiteltiin, ei mitään muuta. Muutenkin oli todella hankala ottaa yhteyttä. Ihmettelen suuresti miksi toimitusaka valehdellaan etenkin kuin tiedetään että ennen wanhojentansseja toimitusajat ovat ptkiä. Mekkon on muuten hyvä, mutta se on aivan liian pitkä vaikka kysessä on mttatilausmekko ja ammattiompelija tätin otti mitat.
 
Pitkä toimitusaika
marraskuun alussa tilattua mittatilausiltapukua, jonka luvattiin ehtivän ennen joulua. Kun tiedustelin puvun viivästymisestä sähköpostitse, sain viikon (!) kuluttuna vastauksen, jossa pahoteltiin ja kiiteltiin kärsivällisyydestä. Toivon todella, että puku tulee luvattuna aikana ja on sopiva.
 
Kopioitujs
Valikoimistamme löytyviä juhlapukuja ei saa mistään muualta.

Tämähän on hyvä mainoslause. Useat iltapuvut näkyvät olevan Maggie Sotteron Flirt -malliston viime-ja edellisvuoden pukuja. Käyttävät vieläpä heidän kuviaan. Täytyypä poiketa Meccossa. Saa nähdä, mitä sanovat.
 
närkästynyt
Oman vanhojen mekkoni olen tilannut lokakuussa, jolloin toimitusajaksi luvattiin 5-7 viikkoa. En ole saanut pukuani vieläkään. Toimitusaika on ylittynyt siis jo huimasti, lupasivat tosin, että mekko tulisi ensi viikolla, saa nähdä. Olen kyllä erittäin pettynyt tuohon putiikkiin!
 
odotan..
itekki vielä odotan omaani, tilattu myös marraskuussa eikä näy. tällä viikolla kuulemma ois pitäny tulla mutta ei näy. pitihän sen tulla myös tammikuun alussa ja ennen jouluaki ja niiin. mitähä tässä tehään jos sitä ei rupee näkymää enne ku se päällä pitäs tanssia..
 
"Mummeli"
Toivottavasti sait mekkosi. Minä sain mekon todella nopeasti, mutta sitten tuli ongelmia kun mekko ei istunutkaan ja yritin palauttaa sitä. Vaikka vakio koko, ei mittatilaus mutta väri ei ollut sama kuin kuvassa netissä. Palautus ei onnistukaan. Se toki lukee toimitusehdoissa, mutta niin hyvin pienellä. Kuitenkin se väri on valittavissa alasvetovalikossa. Muuten asiakaspalelu hyvää. Mutta opiksi muille...
värin valinnassa..
 
tykkäsin
Tilasin mekkoni Mecco:sta ja tykkäsin todella paljon lopputuloksesta! Mecco oli juuri oikean värinen ja mallinen niinkuin pitikin. Tilasin mittatilauksena ja mitatkin olivat hyvät. Mekon tulo kesti noin 8 viikkoa mutta niin osasin jo odottaakin. Suosittelen!
 
vierailija098
Tilasemme kaasojen mekot sieltä. Olemme Pohjois-Suomesta, mutta kävimme vierailulla Helsingissä ja kyseisessä liikkeessä. Siellä sovitimme mekkoja jotka vaikuttivat laadukkailta. Tytöt ovat molemmat kokoa 36, ja nyt kokeilivat sovitusmekkoja (ovat ilmeisesti kokoa 34), sovitusmekot olivat vain hieman tiukat yläosasta, joten päätimme tilata mittatilauspuvut, sillä ajattelimme että 36 koko olisi sitten liian suuri.
Tuttavamme, joka on ammattiompelija otti tytöistä sivujen ohjeiden mukaan tarkat mitat ja tilasimme mekot. Toimitusaika vennyi 3 viikkoa yli. Ja kun mekot saapuivat, ne olivat aivan liian suuret!! Laitoin palautetta liikkeeseen mutta tinkasivat vain vastaan että tyttöjen mitat vastaavat heidän taulukkonsa mukaan kokoa 40/42!! Toisen kaason mekko oli yläosasta pitsiä, ja pitsi oli jäänyt ompelematta kiinni alukankaaseen, sen suostuivat sentään korjaamaan, mutta virheelliseen kokoon eivät ottaneet kantaa ollenkaan.
Koska juhlapäivä läheni, ei auttanut kuin viedä mekot paikalliselle ompelijalle korjattavaksi, ja molempia mekkoja jouduttiin kaventamaan 6cm!
Että en todellakaan voi suositella kyseistä puljua kenellekkään.
 
vierailija
Tilasin mittatilausmekon. Joka oli useita kokoja aivan liian suuri. Vääränlainen: selkäosa oli aivan erilainen kuin kuvissa. Kiitän tosin onneani, ilman tätä virhettä olisiivat tuskin muuta tehneet kuin pahoittelleet. Pienen väännön jälkeen lupasivat sitten lähettää uuden mekon pikatoimituksella. Sössivät senkin: kun mekon olisi pitäny olla täällä, se ei ollut vielä edes Suomessa. (Ties mitkä pienet kiinalaislapset ne tekeekään käsin...). Jäi sitten kuvaukset väliin. Selvis myös että mittatilausmekko ei ole mittatilausmekko. Mittatilausmekko on vaan suhteutettu mittataulukoihin! Muiden käsitys mittatilausmekosta on meccolla räätälöity mekko (jota ei tosin mainita kertaakaan nettisivuilla...)

Tilaa meccosta jos haluat paljon hurjan hyvää asiakasPAHOITTELUA.
 
Morsian20212021
Surullista todeta, että en voi kun näin vuonna 2021 yhtyä näihin. Mekko tuli about kuukauden myöhässä, ja reilu viikon myöhässä HÄISTÄ joihin olin sen itselleni morsiamena tilannut. Hurjan hyvää pahoittelua juu.

Vielä samalla viikolla kuulin kuinka puhu Onneksi ehtii häihin, vaikka vastoinkäymisiä heillä oli jos jonkinmoista, torstai iltana sitten kuulin että mekko ei tulekaan.

Kun mekko lopulta tuli, oli se aivan erilaista materiaalia kuin sovitettu mekko, ja haalean helmen/persikkaisen sävyn sijaan kirkkaan pinkki, joka sopivasti onkin inhokkivärini.❤

En voi sanoa muutakuin pahaa, vaikka Helsingin liike oli upea ja asiakaspalvelija ihana, mikä tässä vaiheessa tuntuu petolliselta.

Eipä ollu hääpukua tällä morsiamella.
 
vierailija
Hei!
Onko kukaan siis tilannut tuotteita Mecco.fi:stä?
Tai asioinut ko. liikkeessä?

Kuinka mittatilauspuvut voivat olla 189.0 kun tilaa netistä? Onko tämä huijausta?
Sitten kun katselin toisilta sivuilta, siellä oli samoja mekkoja 350.0

Sivuilla lukee että:
"YKSILÖLLISIN & YLELLISIN
SUOMALAISTA LAATUA
UPEIN VALIKOIMA
KOOT 34-60
MITTATILAUSPUVUT
PALJON ASUSTEITA
PARAS PALVELU
NOPEAT TOIMITUKSET"

"Suomalaista ylellisyyttä
Mecco ® juhlamekot, iltapuku -mallisto, vanhojentanssipuvut ja mittatilauspuku -mallisto edustavat suomalaista muotisuunnittelua ja laatua.

Yksilöllisin & Edullisin
Valikoimistamme löytyviä juhlapukuja ei saa mistään muualta.
Ostamalla juhlapukusi Mecco:sta voit varmistua, että olet pukeutunut juhlien upeimpaan ja yksilöllisimpään juhla-asuun.

Mecco ® juhlamekot, Iltapuku -mallisto, vanhojentanssipuvut, ja mittatilauspuku juhlapuvut sopivat jokaisen budjettiin.

Kaikki koot
Mecco:sta löydät varmasti jokaiselle vartalotyypille sopivan juhlapuvun.
Liikkeessämme juhla-asujen kokovalikoima on 34-60. Mittatilauspuku -palvelun avulla voimme ommella juuri Sinun vartalollesi täydellisesti istuvan juhlapuvun.

Kaikki asusteet
Valikoimissamme on useita erilaisia laukkuja, kenkiä, koruja, huiveja, boleroita, keeppejä ja muita asusteita, jotka viimeistelevät juhlapukeutumisesi. Olemme valinneet valikoimiimme juhlapukuihimme täydellisesti sopivia asusteita, sekä upeita yksittäisiä laukkuja, kenkiä, boleroita ja keeppejä koruja, huiveja, käsineitä.

Hyvä palvelu
Haluamme palvelvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla juuri silloin kuin Sinulle sopii. Meccoon voit tulla ilman ajanvarausta."

Tämä pisti miettimään kun:
"Valikoimistamme löytyviä juhlapukuja ei saa mistään muualta."
Mutta silti löysin samoja mekkoja eri sivuilta...?

Niin onko kenelläkään kokemusta?
Kokemuksia saa kertoa!!

t. Ihmettelen kummasti?
Kerran kävin pyörähtämässä ja sain tylyä asiakaspalvelua etten menisi uudestaan. Ei jatkoon!
 
vierailija
Tilasin marraskuussa mekon, joka luvattiin saapuvaksi ensin tammikuun alussa. Tästä lähti muutaman viikon kyselyrumba, jolloin kyselin joka viikko milloin olisi mekkoni tulossa. Uusi päivämäärä tuli jokaisella kerralla, mutta tuotetta ei näkynyt Suomessa vielä moneen viikkoon. Loppujen lopuksi sain mekon 11. helmikuuta joka olisi ollut aivan liian myöhään, jos meidän vanhojentansseja ei olisi siirretty.

Kokeilin mekkoa muutamia kertoja ennen tansseja ja huomasin, kuinka olkaimet olivat aivan liian pitkät sekä nyörityksen ja vetoketjun väliin jäi ainakin 5cm pituinen aukko paljastaen alushameen. Myös kangas oli täysin eri mitä halusin. Voi johtua toki omasta virheestä, mutta tilatessa ei kuvassa näyttänyt ainakaan samalta mitä tullessa.
Tanssipäivänä lyhensimme ensin vähän olkaimia, jonka seurauksena toisen olkaimen neppari lähti kokonaan irti. Loppujen lopuksi nepparit piti ottaa pois takaosasta ja ommella olkaimet takaa kokonaan umpeen. Ensimmäisen esityksen aikana nepparit eivät kestäneet vaan toinen olkain napsahti kiusallisesti monta kertaa tanssien aikana. Kaikkien ompeleiden takia, en voinut ottaa mekkoani pois tanssien välissä, vaan olin koko päivän "loukussa" mekossani esimerkiksi nyörityksen sekä vetoketjun välisen ompeleen takia. Myös vannehame hajosi heti ensimmäisen tanssin yhteydessä.

Näiden kokemusten pohjalta mukavaa asiakaspalvelua, mutta teidonvälitys on todella huonoa ellei itse tee aloitetta. Lupauksia tuli, mutta tuntui että odottelin täysin turhaan.
Mekko oli kaunis ja sellainen kuin halusin, mutta tuohon hintaan ja vielä kaiken kuljetusstressin päälle, mekon laatu ei miellyttänyt lainkaan. Mittatilauksissa on aina riskinsä, mutta mielestäni ei korjailuun pitäisi käyttää noin paljoa aikaa tuohon hintaan.

Kallis tilaus mekolle, jota voi käyttää vain kerran laadun takia.

Kirjotin tän alunperin Googlen asiakaspalauutteeseen, joten siksi vähän asiallisempaa tekstiä:D
En haluais kirjottaa siitä näin, mutta nää on vaa omat kokemukset.
Huomasin kans että jo 3 vuotta vanhoissa arvosteluissa valiteltiin kuljetuksesta/viivästymisestä sekä mitoista.
 
vierailija
En tiedä, onko Mecco -pulju enää toiminnassakaan, mutta jos on, ÄLÄ TILAA SIELTÄ!

Meidän vanhojentanssimekon tarina meni näin. Varasimme liikkeeseen sovitusajan n. syyskuun puoliväliin 2023. Meccon liike Helsingissä oli siisti ja kaunis, pukuja hyvin esillä ja asiakaspalvelu oikein ystävällistä ja avuliasta. Myyjä kertoi, että eri puvuista voi yhdistää ylä- ja alaosat keskenään ja värin voi valita vapaasti. Pukuja soviteltuamme päädyimme tekemään juuri näin, eli yläosa toisesta puvusta, alaosa toisesta. Tytön haluamaa puvun väriä ei ollut liikkeessä näytillä, mutta myyjä opasti valitsemaan värikartasta oikean värin. Puku laitettiin tilaukseen ja maksettiin paikan päällä. Tilaukseen lisättiin myös pukupussi ja esisilitys, jota myyjä suositteli.

Tilausvahvistus tuli sähköpostiin ja tarkistin siitä, että kaikki oli ok. Ainoa asia, mitä jäimme jännäämään, oli se, miltä pienen värikartassa olevan kangastilkun perusteella tehty värivalinta näyttäisi valmiissa mekossa. Toimitusajaksi luvattiin 6-8 viikkoa, eli mekon oli määrä tulla postissa kotiin viimeistään n. marraskuun puolivälissä. Mekkoa ei tuohon mennessä kuulunut, mutta emme huolestuneet tästä, koska vanhojen tansseihin oli aikaa vielä lähes 3kk.

Mekko tuli viimein joulukuun puolivälissä, eli toimitus kesti lopulta n. 12vk. Paketin avattuamme pettymys oli suuri, sillä mekko oli aivan väärän värinen. Eli ei sinnepäinkään mitä oli tilattu. "Esisilitetty" mekko oli myös aivan ryppyinen. 20e maksanut pukupussi oli samanlainen, joita saa halpahalleista vitosella.

Koska saapuneen mekon väri ei miellyttänyt tyttöä lainkaan, eikä ollut siis se, mitä oli tilattu, edessä oli reklamaatio. Soitto liikkeeseen, palvelu taas oikein ystävällistä ja tilannetta pahoiteltiin. Uusi mekko tilaukseen oikean värisenä. Mekko luvattiin toimittaa tammikuun 2024 puoliväliin mennessä (eli n. 4 vk päästä). Tätä hieman jo silloin epäilin, kun alkuperäinen toimitusaikakin oli venynyt reilusti. Kysyin pariinkin kertaan puhelimessa, tuleehan mekko silloin, kun on luvattu. Myyjä lupasi, että tulee. Luotin siihen. Tässä kohtaa rupesin kuitenkin googlailemaan muiden kokemuksia Meccosta, eivätkä ne olleet mairittelevia. Viivästyneistä toimitusajoista ja vääristä mekoista oli kirjoiteltu Meccon osalta keskustelupalstoilla jo edelliset 10 vuotta.

Tammikuun puoliväli tuli ja meni. 23. tammikuuta mekko ei ollut vieläkään tullut. Vanhojentanssipäivään oli tuolloin aikaa 2,5 viikkoa. Pikkuhiljaa alkoi stressitasot nousta. Soitto liikkeeseen. Kysyin, milloin mekko oikein tulee. Myyjä ei osannut sanoa, lupasi kysyä esimieheltä. Soitti minulle samana päivänä takaisin ja kertoi, että pari lähetystä vanhojentanssimekkoja heille vielä tulossa. Kysyin onko meidän mekko varmasti jommassakummassa lähetyksessä. Myyjä lupasi, että on. Sanoi, että mekko tulee liikkeeseen viimeistään 30. tammikuuta (siitä olisi 10pv aikaa tansseihin). Tulossa oli kuljetusalan lakko, joten sanoin, että kun mekko tulee heille, älkää postittako mekkoa meille kotiin, vaan haemme sen Helsingistä itse, ettei käy niin että mekko jää lakon vuoksi jumiin postin. Lupasivat ilmoittaa heti, kun mekko on heillä liikkeessä.

25. tammikuuta kuulin kaverilta, joka myös oli tilannut vanhojentanssimekon Meccosta ja saanut ensin aivan väärän mekon, oli juuri toistamiseen saanut sieltä väärän mekon. Siinä vaiheessa loppui meiltäkin usko Meccon toimintaan ja lupauksiin. Varasimme viikonlopulle 27. tammikuuta sovitusajan Zazabellaan, jossa jouduimme tietysti tyytymään hyllyssä olevaan mekkovalikoimaan, koska mitään ei ehtinyt enää tilaamaan. Mutta löysimme ihanan mekon, jonka saimme korjausompelujen jälkeen 2pv ennen vanhojen tansseja. Mekko maksoi korjauksineen kolmanneksen enemmän kuin alkuperäinen Meccon mekko.

Ja miten kävi Meccon mekolle? 30. tammikuuta, jolloin mekko oli luvattu saapuvaksi liikkeeseen, ei kuulunut mitään. Päiviä kului, eikä kuulunut vieläkään mitään. 8. helmikuuta, eli vanhojen tansseja edeltävänä päivänä huvikseen soitto Meccoon, että missähän mekko viipyy. Sieltä vastattiin, että mekko odottaa liikkeessä, että kukaan vain ei ole muistanut ilmoittaa meille, että se on noudettavissa!!!

Siis niin uskomatonta touhua, ettei voi käsittää! Vaikka liikkeen asiakaspalvelu oli kaikissa vaiheissa ystävällistä, niin mitään muuta hyvää puljun toiminnasta ei sitten voikaan sanoa. Mitkään annetut lupaukset toimitusaikojen suhteen eivät pitäneet missään vaiheessa paikkaansa. Tieto tilauksen tilanteesta ei kulkenut, yhteydenpito asiakkaaseen päin oli olematonta, asiakkaana sai joka käänteessä olla itse kyselemässä mekon perään. Ja kaiken huippuna tuo, että lopulta muka unohtivat ilmoittaa meille, että mekko on saapunut liikkeeseen. Rahojen palautusta sai odotella vielä kuukauden päivät sen jälkeen, kun ilmoitin, että kaupat on purettu.

Meccon nettisivuilla lukee, että Helsingin liiketila on tällä hetkellä suljettu remontin vuoksi. Jollei ole lafka mennyt konkkaan, niin tällä meiningillä kyllä menee. EN VOI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SUOSITELLA KYSEISESTÄ YRITYKSESTÄ MEKON TILAAMISTA KENELLEKÄÄN!!!
 
vierailija
En tiedä, onko Mecco -pulju enää toiminnassakaan, mutta jos on, ÄLÄ TILAA SIELTÄ!

Meidän vanhojentanssimekon tarina meni näin. Varasimme liikkeeseen sovitusajan n. syyskuun puoliväliin 2023. Meccon liike Helsingissä oli siisti ja kaunis, pukuja hyvin esillä ja asiakaspalvelu oikein ystävällistä ja avuliasta. Myyjä kertoi, että eri puvuista voi yhdistää ylä- ja alaosat keskenään ja värin voi valita vapaasti. Pukuja soviteltuamme päädyimme tekemään juuri näin, eli yläosa toisesta puvusta, alaosa toisesta. Tytön haluamaa puvun väriä ei ollut liikkeessä näytillä, mutta myyjä opasti valitsemaan värikartasta oikean värin. Puku laitettiin tilaukseen ja maksettiin paikan päällä. Tilaukseen lisättiin myös pukupussi ja esisilitys, jota myyjä suositteli.

Tilausvahvistus tuli sähköpostiin ja tarkistin siitä, että kaikki oli ok. Ainoa asia, mitä jäimme jännäämään, oli se, miltä pienen värikartassa olevan kangastilkun perusteella tehty värivalinta näyttäisi valmiissa mekossa. Toimitusajaksi luvattiin 6-8 viikkoa, eli mekon oli määrä tulla postissa kotiin viimeistään n. marraskuun puolivälissä. Mekkoa ei tuohon mennessä kuulunut, mutta emme huolestuneet tästä, koska vanhojen tansseihin oli aikaa vielä lähes 3kk.

Mekko tuli viimein joulukuun puolivälissä, eli toimitus kesti lopulta n. 12vk. Paketin avattuamme pettymys oli suuri, sillä mekko oli aivan väärän värinen. Eli ei sinnepäinkään mitä oli tilattu. "Esisilitetty" mekko oli myös aivan ryppyinen. 20e maksanut pukupussi oli samanlainen, joita saa halpahalleista vitosella.

Koska saapuneen mekon väri ei miellyttänyt tyttöä lainkaan, eikä ollut siis se, mitä oli tilattu, edessä oli reklamaatio. Soitto liikkeeseen, palvelu taas oikein ystävällistä ja tilannetta pahoiteltiin. Uusi mekko tilaukseen oikean värisenä. Mekko luvattiin toimittaa tammikuun 2024 puoliväliin mennessä (eli n. 4 vk päästä). Tätä hieman jo silloin epäilin, kun alkuperäinen toimitusaikakin oli venynyt reilusti. Kysyin pariinkin kertaan puhelimessa, tuleehan mekko silloin, kun on luvattu. Myyjä lupasi, että tulee. Luotin siihen. Tässä kohtaa rupesin kuitenkin googlailemaan muiden kokemuksia Meccosta, eivätkä ne olleet mairittelevia. Viivästyneistä toimitusajoista ja vääristä mekoista oli kirjoiteltu Meccon osalta keskustelupalstoilla jo edelliset 10 vuotta.

Tammikuun puoliväli tuli ja meni. 23. tammikuuta mekko ei ollut vieläkään tullut. Vanhojentanssipäivään oli tuolloin aikaa 2,5 viikkoa. Pikkuhiljaa alkoi stressitasot nousta. Soitto liikkeeseen. Kysyin, milloin mekko oikein tulee. Myyjä ei osannut sanoa, lupasi kysyä esimieheltä. Soitti minulle samana päivänä takaisin ja kertoi, että pari lähetystä vanhojentanssimekkoja heille vielä tulossa. Kysyin onko meidän mekko varmasti jommassakummassa lähetyksessä. Myyjä lupasi, että on. Sanoi, että mekko tulee liikkeeseen viimeistään 30. tammikuuta (siitä olisi 10pv aikaa tansseihin). Tulossa oli kuljetusalan lakko, joten sanoin, että kun mekko tulee heille, älkää postittako mekkoa meille kotiin, vaan haemme sen Helsingistä itse, ettei käy niin että mekko jää lakon vuoksi jumiin postin. Lupasivat ilmoittaa heti, kun mekko on heillä liikkeessä.

25. tammikuuta kuulin kaverilta, joka myös oli tilannut vanhojentanssimekon Meccosta ja saanut ensin aivan väärän mekon, oli juuri toistamiseen saanut sieltä väärän mekon. Siinä vaiheessa loppui meiltäkin usko Meccon toimintaan ja lupauksiin. Varasimme viikonlopulle 27. tammikuuta sovitusajan Zazabellaan, jossa jouduimme tietysti tyytymään hyllyssä olevaan mekkovalikoimaan, koska mitään ei ehtinyt enää tilaamaan. Mutta löysimme ihanan mekon, jonka saimme korjausompelujen jälkeen 2pv ennen vanhojen tansseja. Mekko maksoi korjauksineen kolmanneksen enemmän kuin alkuperäinen Meccon mekko.

Ja miten kävi Meccon mekolle? 30. tammikuuta, jolloin mekko oli luvattu saapuvaksi liikkeeseen, ei kuulunut mitään. Päiviä kului, eikä kuulunut vieläkään mitään. 8. helmikuuta, eli vanhojen tansseja edeltävänä päivänä huvikseen soitto Meccoon, että missähän mekko viipyy. Sieltä vastattiin, että mekko odottaa liikkeessä, että kukaan vain ei ole muistanut ilmoittaa meille, että se on noudettavissa!!!

Siis niin uskomatonta touhua, ettei voi käsittää! Vaikka liikkeen asiakaspalvelu oli kaikissa vaiheissa ystävällistä, niin mitään muuta hyvää puljun toiminnasta ei sitten voikaan sanoa. Mitkään annetut lupaukset toimitusaikojen suhteen eivät pitäneet missään vaiheessa paikkaansa. Tieto tilauksen tilanteesta ei kulkenut, yhteydenpito asiakkaaseen päin oli olematonta, asiakkaana sai joka käänteessä olla itse kyselemässä mekon perään. Ja kaiken huippuna tuo, että lopulta muka unohtivat ilmoittaa meille, että mekko on saapunut liikkeeseen. Rahojen palautusta sai odotella vielä kuukauden päivät sen jälkeen, kun ilmoitin, että kaupat on purettu.

Meccon nettisivuilla lukee, että Helsingin liiketila on tällä hetkellä suljettu remontin vuoksi. Jollei ole lafka mennyt konkkaan, niin tällä meiningillä kyllä menee. EN VOI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SUOSITELLA KYSEISESTÄ YRITYKSESTÄ MEKON TILAAMISTA KENELLEKÄÄN!!!
 

Yhteistyössä