Onko kukaan rakentanut Puutölli:n taloa?

  • Viestiketjun aloittaja omakotitalolainen
  • Ensimmäinen viesti
ap
Alkuperäinen kirjoittaja no:
en oo ikinä kuullukaan. Tosi hassu toi tölli :D ei tulis meille.
Joo, Tölli on tosiaan sukunimi, taitavat pitkälti olla lestadiolaisia.
Tyrnävälle ollaan miettimässä omakotitaloa ja valmis paketti ilman tonttia maksais 159000 e, että ei nyt mikään ihan puoli-ilmainenkaan. Tyrnävältä on toi firmakin kotoisin ja kovasti siellä on naapurustossa kyseisen rakennuttajan taloja. ei vaan viitsi mennä ovelta ovelle pimpottelemaan.
 
talo ostettu
Hei!

Me ostimme Puutölliltä talon ja ollaan suht´tyytyväisiä, mutta paljon oli ongelmia matkassa. Ennen kauppaa luvattiin kaikkea mahdollista, mutta sitten niistä pitikin kynsinhampain taistella kauppakirjan teon jälkeen (vaikka ne kirjattiin meidän vaatimuksestamme kauppakirjaan). Firman hoito on vähän niin ja näin...rahaa ollaan kyllä vailla, vaikka työt on kesken. Sovituista asioista eivät pidä kiinni ellei itse ole tarkkana. Ja laatu ei nyt ihan huippua?!
 
vierailija
Ostimme vuodenalusta puutöllin omakotitalon, kommenteista päätellen meillä kävi tuuri, sillä
kaikki sujui ihan hyvin ja maksuasioissakin löytyi mukavasti joustoa.Timpuri teki tosi hyvää
jälkeä, seurasimme ise aika tiiviisti rakennuksen valmistumista.Saa nähdä sitten kun vuositarkastuksen aika tulee onko jotain moitittavaa, tällähetkellä ollaan kyllä ihan tyytyväisiä.
 
"paula"
Meille Töllit ovat rakentaneet kaksi taloa. Ainahan sitä rakentamisessa jotain mutkia matkaan tulee, mutta me olemme kyllä loppuviimein tyytyväisiä ja kokoajan neuvotteluyhteys toimittajiin päin pelasi oikein hyvin.
Ihan ihmetyttää alkupään kommentit lestadiolaisuuden vaikuttamisesta talotoimittajan valintaan. Olikohan tämä palsta aikuisten keskustelupalsta vai murkkuikäisten mielenpurkauksille tarkoitettu? Emme kyllä ole itse uskovaisia, mutta kyllä tympäsee moinen ihmisten kategorioiminen, varsinkin kun kommentoijan luulisi olevan aikuinen ja jopa jonkun lapsen äiti tai isä. Eipäs tarvitse ihmetellä mistä kansankynttilöidemme asenteellisuus erilaisuutta kohtaan tulee :(
 
"Kaisa"
[QUOTE="paula";21995946]Meille Töllit ovat rakentaneet kaksi taloa. Ainahan sitä rakentamisessa jotain mutkia matkaan tulee, mutta me olemme kyllä loppuviimein tyytyväisiä ja kokoajan neuvotteluyhteys toimittajiin päin pelasi oikein hyvin.
Ihan ihmetyttää alkupään kommentit lestadiolaisuuden vaikuttamisesta talotoimittajan valintaan. Olikohan tämä palsta aikuisten keskustelupalsta vai murkkuikäisten mielenpurkauksille tarkoitettu? Emme kyllä ole itse uskovaisia, mutta kyllä tympäsee moinen ihmisten kategorioiminen, varsinkin kun kommentoijan luulisi olevan aikuinen ja jopa jonkun lapsen äiti tai isä. Eipäs tarvitse ihmetellä mistä kansankynttilöidemme asenteellisuus erilaisuutta kohtaan tulee :([/QUOTE]

Vielä enemmän mua ihmetyttää tuo et jos rakennuttajan sukunimi on Tölli ni se rajaa firman ehdokkaiden ulkopuolelle ??
 
Töllin talon asukas
Ei ole Puutöllin rakentamasta talosta mitään valittamista, kaikki toimi hyvin,ajallaan, työnjälki siisti, ja kohta pienet viat vuoden asumisen jälkeen korjailtu. Kaikki asiat hoidettu mitkä on luvattu. HYVÄ TALO.
 

Yhteistyössä