Onko kaikilla säännölliset rytmit?

  • Viestiketjun aloittaja rhytm
  • Ensimmäinen viesti
Rokkimamma75
Meillä ainakin on melkolailla kellontarkka päivärytmi - puolen tunnin heittoja voi olla joskus suuntaan tai toiseen mut aika kauan päivät ovat menneet samalla "lukujärjestyksellä".
 
annamanna harmaana
Meillä on liukuvan säännölliset rytmit.. hm.. menipä vaikeaksi.. eli pikku neiti syö 30 min liukuvalla aikataululla aina samaan aikaan, ite on ottanu päiväunien suhteen saman jutun, suurinpiirtein nukkuu päikkärit 12-14 välille, ja sitten illalla menee yöunille liukuvasti 9-10 aikaan. Ite en ole asiaan juurikaan puuttunu, rytmi on tullut ihan arjen mukana. Meillä toimii noin... Tytöllä ikää 1v 2kk pari kuukautta on nyt menty näin, saa näkyä miten vielä ehtii jutut muuttua.
 
Meillä rytmi menee melko säännöllisesti päivästä toiseen.
Lapsi on itse oppinut ruoka-ajat ja osaa mennä keittiöön vaatimaan ruokaa. Päiväunille ja yöunille mennään suunnilleen samaan aikaan. Vaikka lapsi ei vaikuttaisi edes kauhean väsyneeltä niin nukahtaa kuitenkin ongelmitta totuttuna aikana.
Joskus tietysti poiketaan rytmistä jos on jotain menoa, mitä ei voi siirtää.
 
Meillä päikkärit nukutaan milloin nukutaan ja aika lyhyet semmoset (max tunnin). Yleensä kyllä unet ajoittuu klo 12-15 välille. Yöunet löysi rytmin jo tosi aikasessa vaiheessa. Nyt, kun kuopus on 1v2kk, menee nukkumaan n. klo 20 ja herää n. klo 8. Nukkuu hyvin.
 
meillä
Meillä on ainakin ollut aina säännölinen rytmi pojalla. Itse en sitä niinkään ole "tehnyt", vaan se on vaan muotoutunut silleen. Puolen tunnnin heittoja on syömisessä ja nukkumisessa. Itsekkin tulee useesti päivän aikana katsottua kelloa, tyyliin, jaa-a nyt ois päikkäreiden aika. Ei tarvii pojan kiukutella väsymystään vaan mennään nukkumaan silloin kun on totuttu. Hyvin pysyy itsekkin menossa mukana, kun tietää mitä seuraavaksi. Todella säännöllisesti mennään myös pihalle, vaikka poika ei puhu vielä, niin hyvin tietää minkä ruokailun jälkeen mennään pihalle. Minusta tuntui nyt aivan oudolta, jos ei meillä olis minkäänlaista rytmiä. Meille tämä rytmi sopii kuin nenä päähän! B)
 

Yhteistyössä