onko jonkun vauvalla operoitu kyynelkanava?

  • Viestiketjun aloittaja merika
  • Ensimmäinen viesti
merika
niin, silmä ei tunnu tulevan normaaliksi. vetistää ja rähmii - eikä oo mitään varsinaista tulehdusta. Terkkari sanoi et jos ei mee ohi sille pitää tehdä jotain vaivaa mahd myöhemmin. Humautus eli pieni nukutus tarvitaan - pelottava ajatus nukuttaa pieni ihminen.

onko jollain tehty niin?
 
Mein pojalle on tehty ko. operaatio kaksi kertaa.
Ekan kerran tehtiin noin 10kk iässä ja toinen reilun vuoden vanhana kun eka kerta ei auttanut.

Toimenpide on nopea ja aika iisi juttu, vauva tosiaan humautetaan ja koko uniaika on noin tunti vaikka operaatio kestää alle 30min.

Esiläkitys annettiin itse pojalle sairaalassa ja sen jälkeen olikin aika rento kaveri ja sit anestesia hoitaja vei pojan leikkuriin ja toi takas ja päästiin tasa heräämöön odottelemaan että heräilee. Heräämisen jälkeen meni tunnin verran kun päästiin kotiin.

Meillä piti olla nyt syksyllä isompi operaatio kun sen silmän ei pitäny alkaa toimia vielä tuon toisenkaa operoimisen jälkeen mutta sepä alkoikin toimia joten ei tarvinnu mennä tuohon isompaan jossa olis tullu sairaalapäiviäkin ja olis tehty tuo avaus nenän kautta jotenkin... :eek:

Mutta menkään vain ihan turvallisin mielin tuonne avaukseen jos se eteen tulee.

Meillä poitsu oli ehkä normaalia hieman väsyneempi tuon operaation jälkeen loppupäivän ja tippoja piti käyttää muistaakseni viikon verran. Kyynelkanavasta tuli pikkaisen veristä rähmää pari päivää mutta siinä kaikki. Ei jannua ainakaan näyttäny haittaavan! =)
 

Yhteistyössä