Onko hyvä käydä 3 kertaa viikossa uimassa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tekeekö hyvää kropalle? Haluaisin kiinteytyä.

Meidän uimahallissa käyntimaksu on 4,50 € ja vuosikortin saa 320 eurolla. Laskeskelin että jos kävisi 3 kertaa viikossa uimassa niin tuo vuosikortti kannattaisi.

Onko teistä hyvä idea? Enempää en ehdi sillä on lapsia jne ja haluan käydä yksin uimassa että se on kanssa kuntouintia.

Onko yksi tunti hyvä? Vai kaksi? En tiedä edes kauanko jaksan uida kerralla...

Kuntosali olisi toinen vaihtoehto mutta en oikein tykkäisi ähkiä jossain toisten lähellä, jotenkin tökkii ajatus laitteissa ähkimiseltä.
Tykkään vedestä ja osaan uida joten uinti olisi minusta kivempi.

Mitä mieltä te olette? Kiinteytyykö uinnissa? Meneekö selkä? Minulla on taipumusta selkäkipuun.
 
vierailija
Kyllähän se on hyvää liikuntaa ja varmaan kiinteyttää jos syö oikein. Ja muistaa syödä proteiinia oikeista lähteistä. Kaikkein paras nivelille eli ei suurta loukkaantumisriskiä. Kyllä 1/2 tuntiakin jo on hyvä aluksi ja sitten vähitellen lisää aikaa. Ei kannata ottaa mitään liian suurta tarvoitetta koska välttämättä ei muuten tule käytyä. Lähteminen on usein vaikeinta.
 
vierailija
On hyvää kuntoliikuntaa. Uimahanskoilla ja vöillä saa mukavasti lisävastusta. Kiinteytymisessä on kuitenkin tärkeintä muistaa, että persereikä on pienempi kuin suu, ja ottaa se huomioon kun lapioi tavaraa käkättimeen.
 
vierailija
Älä nyt ensimmäisenä mene ostamaan vuosikorttia. Kokeile jos edes jaksat toista kertaa mennä. Ja älä lue vauvan uimahalliketjua. Sitten et ainakaan enää ikinä mene:D
 
en kyllä vuosikorttia ostais. koska varmasti jää osa hyödyntämättä. uinti on kyllä hyvä lajia, siinä koko keho saa liikuntaa ja kaloreita kuluu. mulle on aina se tunti riittänyt, jos tehokkaasti sen käyttää. itse uin sen kilometristä puoleentoista kerralla. tosin tuohon puoleentoista menee yli tunti
 
vierailija
Olet vissiin käynyt uimassa viemäreissä?
Suosittelen käymistä hallin teknisissä tiloissa, näet mitä sinne altaaseen kertyy. ja virtsa siellä ei edes näy (kyllä, minäkin, kuten lähes kaikki, joskus pissaan altaaseen).

Fenakot ja kulttuurinsulostuttajat eivät käy suihkussa ennen altaaseen menoa. Et usko mikä määrä kaikkea skeidaa heistä altaaseen tulee! Ihan normaalia on myö se, että altaaseen päästetään ns. märkiä pieruja. Ja onpa siellä usein ihan kunnon jööttiä!