onko häissä aina oltava se kakku??

Meillä oli taas 4 erilaista pienempää kakkua. Pieni mansikkakermakakku, juustokakku, jäädytetty suklaakakku ja sacherkakku.

Kulutus oli järkyttävän iso verrattuna siihen, että olisi ollut vain perinteinen kakku. Kun kaikki ottivat jokaista kakkua ainakin palan ja vähän santsia ;) Olin tyytyväinen, kakut tehty ihan itte.
 
Glow
Ei meillä ollu kakkua, mut ei meillä ollu "perinteiset kirkkohäät". Maistraatti+ravintola... Ravintolassa oli 3 menu vaihtoehtoa, joista jokainen vieras sai valita omansa, siihen sisältyi jälkiruoka. Ei olla edes "kakun syöjiä" miehenkanssa kumpikaan. Niin että ei tarvi olla :) Tarjoaa semmoista mistä tykkää!
 
t
Meillä oli häissä leivokset kakun sijasta. Ja hyvin tekivät kauppansa. Itse vierastan kaikkea häähössötystä. Ei kiitos kesähäille, valkoisille morsiuspuvuille, häävalsseille, leikeille, seisovalle pöydälle aina samoine ruokineen, hääkarkeille... Kukin tyylillään, meille sopi näin hienosti ja häistä tuli meidän näköiset. Siis rohkeasti vaan leivokset, jos siltä tuntuu.
 

Yhteistyössä