onko h&m:n talvivaatteet hyviä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
RiiU
ostin viime talvena tai tilasin semmosen beaver nailon puvun pojalle,minusta se on ihan hyvä,ei se kyllä kosteutta päästäny läpi ja poika oli 2.5v ja kova mylläämään lumessa...
 
Meillä ostin sieltä outletista tytöille keväällä "varakakkospuvuiksi" sellaset vaaleanpunaiset haalarit. Ei ole vielä olleet käytössä, mutta minusta se kangas näyttää yllättävän "laadukkaalta" -siis kestävältä ja vedenpitävältä!
 
Anna-Emiilia harmaana
Joskus oli joku testi (tosi luotettavan kuuloista =D) tehty merkkihaalareista ja sit just Hm:n yms.. Halvemmat oli kestävyydeltään parempia kuin kalliit! Ja vedenpitävyyskin oli ok. Meillä ei ole ollu Hm:n talvivaatteita mut nyt tilasin toppahousut pojalle. (Ja halusi ne karmeat pääkallohousut..)
 
Meidän pojalla on ollut just niitä henkselitoppiksia ja sitten ihan tavallisia toppahousuja ja tosi hyviä on ollut!! Kestäviä ja vedenpitäviä. Meidänkin esikko on sellanen lumessa myllääjä, että oksat pois ja silti nuo housut on kestäny. :D Halpojakin vielä ovat... Tilaan kyllä tänäkin vuonna pojalle niitä toppahousuja. Suosittelen! :)
 
Meidänkin esikoisellamme oli viime talvena kakkosasuna kaksiosainen toppapuku H&M:ltä, ja hyvin toimi. Eniten käytettiin pelkkää takkia automatkoilla, toppahousuja ei kauppareissuilla juuri tarvittu koska talvi oli niin leuto. Muutaman kerran oli asu ulkoillessa päällä, ja pelitti siinä missä mikä muukin tahansa toppapuku. Asu oli vain niin lämmin, että se päällä olisi tullut kuuma viime talven nollakeleissä.
 

Yhteistyössä