Onko Fuzzi Bunz taskuvaipat kätevät ?

Siis nyt olisi minusta hyvä tarjous voimassa tuolla Pehmopepuissa eli 12 noita Fuzzi Bunzeja + 20 hamppuvaippaa yhteishintaan 300 euroa.

Mutta miten hyviä vaippoja nuo Fuzzi Bunzit ovat ja kestikö vauvasi iho noita vaippoja ?

Entäpä noitten Fuzzi Bunzien pesu, kun nuo ovat laminoidut housut niin eikö noita pestä vain silloin tällöin - ei joka päivä ettei tuo laminointi mene pilalle & kosteussuoja täysin häviä poies ?
 
kotimaiset Jamiinat ovat istuvampia kuin fuzzit. Molemmat ovat taskuvaippoja jotka pestään joka käytön jälkeen. Ei kannata ostaa noin isoa satsia yksiä vaippoja kerralla, jos ne vaikka ei sovikkaan lapselle. ainakin noi fuzzit ärsyttää toisia kun niissä on se fleecesisus. jamiina vaippoja saa www.myllymuksut.com kaupasta
 
pampula75
Moi,

meillä on Fuzzit käytössä, ovat varsinkin isin suosikkivaipat. Ovat helpot täyttää ja käyttää. Vauvan iho on kestänyt fleeceä hyvin, joskus kuumalla ilmalla kun tuntui, että hiostavat ja pylly alkoi punoittaa, laitettiin väliin vielä riisipaperi ja iho pysyi hyvänä.

Fuzzit pestään joka käytön jälkeen, fleecehän on likainen=pissainen/kakkainen. Kosteussulku kestää kyllä päivittäisen pesun ja vaipat menevät monella lapsella. Rummunkin kestävät miedolla lämmöllä.

Villa/ fleece kuoria (siis jotka ovat sisävaipan päällä) ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen, tuuletus riittää.

Kovin liikkuvalla lapsella fuzzit saattavat valua ilman bodyä tms...

t. pampula
 

Yhteistyössä