Onko BB pelastettavissa?

  • Viestiketjun aloittaja Toissavuoden kyttääjä
  • Ensimmäinen viesti
"linkku"
Lööppejä seuraillen olen todennut, että jengi häippäsee ihan itsekseen. Saako tuotantotiimi enää puhelinäänestyksessä kahmittua itselleen mitään? Alkukausien juttuja seurasin, mutta onneksi ei enää ole päässyt koukuttamaan.
 
annos per viikko
Köyhäksi on mennyt. Näkee jo siitä juontajasta. Jotenkin hapsuinen ja todella mauttomat vaatteet valinneena yrittää keikistellä siellä sunnuntai-illan showssa, Oli Elina Viitanen sentään katsottava, kaunis ja osasi juonnot ulkoa eikä koko aikaa pahvilapusta luntannut.
Onneksi loppuu.
 
"Mie"
Tän julkkis BB:n tarkoitus oli varmaan pelastaa BB ja lisätä katsojia, mutta jotenkin musta tuntuu että tää vaan latisti koko formaattia lisää. Niin surkeita noi "julkkikset". Taviksetkin olis ollut mielenkiintoisempia!
 
"mmm"
Ensimmäiset jaksot oli vielä mielenkiintoisia kun mukana oli mm. Andy ja Frederik. Nykyään siellä ei ole enää mitään mielenkiintoista. Jotain typeriä tehtäviä vain puuhaillaan. Ei sitä jaksa enää katsoa.
 
  • Tykkää
Reactions: Porho
Minusta taas on ollut kiva katsoa AIKUISIA ihmisiä ja muutakin kuin toisten lääppimistä ja nussimista ( anteeksi sanavalinta) ärsytti ne tekotekomissukat aikaisempina vuosina ja ne mukakomeat miehet ja niiden jatkuva lääppiminen. tämä on ollut hyvä kausi!
 

Yhteistyössä