hyviä ohjeita ottaisin vastaan :)
neltsu 22.09.2009 #6 Just otin kuivurista satsin -aivan ihania, nam! Lohkoin myös pakkaseen, ne on tosi käteviä ottaa sieltä talvella paistoksiin ja piirakan päälle.
Just otin kuivurista satsin -aivan ihania, nam! Lohkoin myös pakkaseen, ne on tosi käteviä ottaa sieltä talvella paistoksiin ja piirakan päälle.
Tarhuri 22.09.2009 #8 Omenavispipuuroa, kuorit ja raastat isolla terällä ja sit niinku normi vispipuurokin. Ja pakasta lohkoina ja teet talvella piirakkaa..
Omenavispipuuroa, kuorit ja raastat isolla terällä ja sit niinku normi vispipuurokin. Ja pakasta lohkoina ja teet talvella piirakkaa..
kertokaas 22.09.2009 #9 jos omenalohkoja pakastaa ni pitääkö siihen laittaa sokeria?? ja mites sitä sosetta tehhää?? ensikertalainen täällä kyselee 8)
jos omenalohkoja pakastaa ni pitääkö siihen laittaa sokeria?? ja mites sitä sosetta tehhää?? ensikertalainen täällä kyselee 8)
huh 22.09.2009 #10 tein tosi paljon omena-raparperisosetta tuossa taannoin, mutta jaoin purkit lahjoiksi ihan hetkessä! sosetta ja hilloa siis, mahtava vieminen vielä kun sitaisee punavalkoruudullisen kangaspalan kannen suojaksi.
tein tosi paljon omena-raparperisosetta tuossa taannoin, mutta jaoin purkit lahjoiksi ihan hetkessä! sosetta ja hilloa siis, mahtava vieminen vielä kun sitaisee punavalkoruudullisen kangaspalan kannen suojaksi.