vierailija
Perunat kyllä täytyy kuoria aika kun ne glykoalkaloidit ovat siinä pinnassaJoo ei tarvitse kuoria, kurkkua en todellakaan kuori. Ehkä sellainen avomaankurkun tyylisen kuori on kitkerä, niin sen ehkä joku tykkää kuoria.
Varmasti sopii kana sinne hernekeiton joukkoon, maukasta tulee. Tykkään kyllä vähän paksummasta hernekeitosta. Siihen olen käyttänyt soijarouhetta viime aikoina, niin tulee kaikille sama, ja se maistuu meidän pojallekin, joka muuten pitää paljon lihasta.
Tofun kuivaaminen kannattaa, niin esim. paistaessa tulee rapeampi pinta. En mä kauhean kauan jaksa kuivata, paperilla kuivaan ja pidän painon alla. Jotkut käyttävät jopa sellaista omaa kuivuria.
Pidätkö tulisesta ruoasta? Tuli mieleen yksi keitto, johon tulee broileria, mutta teen yleensä toisen, johon laitan tofua.