Oletteko kuuleet Foresightista?

Olen lueskellut myös kansainvälisiä lapsettomuuspalstoja ja siellä pisti silmääni tällaiset sivut http://www.foresight-preconception.org/index.html.

Ihmiset, jotka ovat epäonnistuneet lapsettomuushoidoissa ovat saaneet apua ja onnistuneet luomuna tulemaan raskaaksi kun he ovat alkaneet noudattamaan tämän Foresight järjestön ohjeita raskautta yrittäville pareille ruokavaliosta ja vitamiineista. Tämä tehdään vain syömällä luomuruokaa ja teettämällä itsestään ja kummpanistaan hiusanalyysin josta nähdään onko hiuksissa liikaa raskasmetalleja ym.
Raskautumisprosentin ovat paljon korkeammat kuin lapsettomuushoidoissa ja kaiken lisäksi kaikki alkaneet raskaudet johtivat terveen lapsen syntymään ei yhtään keskenmenoa.

Minusta tuo kuulostaa äärettömän kiinnostavalta, harmi kun Suomessa ei ole mitään vastaavaa. Tämä järjestö on toiminut jo 70-luvulta asti ja ei ole tuottoa hakeva järjestö.

Käykää ihmeessä katsomassa!
 
Näin on. Kävin kysäsemässä yhdessä etelä-suomalaisessa luontaishoitolassa asiasta: eka täytetään lappunen, jossa kartotetaan ihmisen terveyttä ja käydään lappunen vitamiini- ja hivenaine-expertin kanssa läpi. Hän osaa jo kehon oireiden perusteella tehdä oletuksia, mitkä vitamiinit on vajauksella jne. Tämä käyntí maksaa 70?. Tarkka seula hiusnäytteestä maksaa 148? ja kestää jonniin aikaa, koska näyte lähetetään sinne Jenkkilään tutkittavaksi. En ole vielä mennyt mukaan tuohon leikkiin, mutta harkinnut olen. Jos vain saisi vielä jostain lisää näyttöä toimivuudesta. Hinta on kuitenkin melkoinen, jos onkin silkkaa huuhaata. Aivan ensimmäisenä hoitokeinona tyyppi piti sitä, että nainen vaihdattaa kaikki amalgaami-paikat nykyaikasiin (muoviako ne on?), koska juuri niistä liukenee raskasmetalleja kehoon. Noh, olen siis epäilevällä kannalla ja silti kiinnostunut.
 
Kävin kaivelemassa papereitani, koska muistin, että sain tyypiltä kyselylappusen kotiin katseltavaksi ja tässä olisi hänen sähköpostiosoite, mikäli joku haluaa ottaa yhteyttä: matti.wirmaneva@jippii.fi
 
Kommentti:

Ms:ää sairastava äitini syyti valtavia rahasummia tri Kaarlo Jaakkolalle, joka pitää Helsigissä Antioksidanttiklinikkaa. Äitini käskettiin vaihtaa amalgaamit muoviin ja hän joutui popsimaan kymmeniä vitamiinipillereitä päivittäin. Myös hiusanalyysit tehtiin. Mitään muutosta hänen tilassaan ei tapahtuntut. Jotenkin jäi sellainen kuva ainakin kyseisestä herrasta, että hän rahastaa hyväuskoisia, epätoivoisia hölmöjä.

Raskautuminen ja ms-tautihan ovat tietenkin aivan eri asioita, mutta en silti aivan varauksettomasti uskoisi näihin metodeihin.
 

Yhteistyössä