Oletteko käyneet Vauva-lehden sivuilla?

  • Viestiketjun aloittaja NasuMamma84
  • Ensimmäinen viesti
NasuMamma84
Siellä on menossa todellinen mollausparaati! Eräs äiti laittoi 2viikkoisen lapsensa yöhoitoon väsymyksensä takia ja nyt asiasta on paisunut valtava väittely. Eikös se ole ihan jokaisen oma asia koska pistää lapsi ensimmäistä kertaa hoitoon? Vaikka se muiden äitien mielestä kuinka pahalta tuntuisikin kenelläkään ei ole oikeutta arvostella noin rajusti toisen hoitomenetelmiä! Ja missä menee raja? Koska äiti saa olla tarpeeksi väsynyt?
Uskomatonta! :'(
 
aimai
siellä on joo aika hurja meno, ja sanotaan tosi rumasti vähän joka asiasta. minuu on vähän huvittanut se imetys-tohina, että on aivan tuhoon tuomittu äiti jos ei imetä, ja sitten on hullu perverssi jos imettää liian kauan.
 
joulufani
en useesti käy siellä sivuilla.
mutta kyllä siinä on äiti käyttänyt tervettä järkeä että vienyt hoitoon. kun huomannut että on niin väsynyt ettei jaksa.
parempi viedä hoitoon ja nukkua univelat pois ja jutella jonkun kanssa. kuin se että saisimme lukea lööpistä että äiti tappoi vauvansa.
olisi hyvä kun kaikki ketkä ovat väsyneitä huomaisivat sen ajoissa ja uskaltaisivat hakea apua.
 
oon käyny muutaman kerran, mut mun mielestä nää on paljon mukavammat ja selkeemmät sivut. =) ja kommentoidakseni sitä hoitoon viemistä, niin minusta äiti teki oikein. Yksikin hyvin nukuttu yö parantaa jaksamista huomattavasti.
 

Yhteistyössä