Oletko koskaan maksanu vuokraa myöhässä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
wiras
Ottakaa muuten ajoissa yhteyttä vuokranantajaan jos näin meinaa käydä.
Kun se vuokratulo voi taas olla toiselle tärkeä tulonlähde ja siitä syystä jää sitten taas omat laskut maksamatta.
 
Joka kuun alussa on eräpäivä ja pystytään aina maksamaan vasta kuun puolessa välissä, kun rahojen maksupäivä on silloin. Vuokraava taho ei suostu muuttamaan kenellekään asukkaille eräpäiviä sopivammiksi vaikka ilmeisesti lain mukaan sellainen pitäisi olla mahdollista. Näin ollen tässä taloyhtiössä moni maksaa sen vuoksi turhan 5e joka kuukausi vuokran myöhästymisestä ja taloyhtiö tietysti saa enemmän tuloja tästä mitä useampi maksaa vuokransa tästä syystä myöhässä. Taloyhtiö omistaa alueella valtaosan asunnoista.
 
miettii
hmmmm. Kerran vissiin on näin käynyt. Silloin jostain syystä opintotuki ja asumislisä viipyivät... soitin vuokranantajalle ja kysyin haittaako muutaman päivän viivästys, joka ei siis minusta johtunut. Ei haitannut, kun aiemmin kaikki oli maksettu ajallaan.
 
utelias
Alkuperäinen kirjoittaja Moonlightmom:
joka kuukausi maksan myöhässä.eräpvä on kuun alussa ja mä maksan aina loppukuusta.
Tää tulee Jinkywinkylle myös: Miksi ihmeessä näin? Onko teillä kunta vuokranantajana vai kuka joustaa näin paljon? Ja miksi ihmeessä ette ole vuokrasopimukseen kirjanneet eräpäivää sinne loppukuuhun, jos sillon teidän rahat tulee??? Mullekin on löyty eteen vuokrasopimus, jossa valmiina oli eräpäivät ja kaikki. Päivä muutettiin sopivammaksi pyynnöstäni.
 

Yhteistyössä