Oksentelu ja vaalea uloste?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kenellekään tuttua? Lapsen oksentelun yhteydessä vaalea uloste? Siis ihan albiino.

Itsellenä myös epämääräisiä oireita ollut jo todella pitkään, joten siksikin kyselen.
Ei tainnut olla perus vatsatauti, kun oksensi vain muutaman kerran ja kenelläkään muulla ei oireita..
 
vierailija
Meillä myös vatsatautiset päästivät väritöntä kakkaa. Neuvolan terv.hoitajan ja sairaalan päivystävän lääkärin mukaan vatsataudissa normaalia. Jotain imeytymisestä puhuivat.

Väri palautui takaisin kun tauti hellitti.
 
vierailija
Soitin terveysneuvontaan, olivat sen verran huolissaan, että ottivat lapsen sotun ylös - heillä mahdollisuus laittaa lähetteitä päivystykseen jne..

Mutta yksi kakka ei vielä mitään, jos muuten voi hyvin. Siis seurailen huomenna vointia.

Itse en varmaan osaisi olla edes huolissaan, ilman näitä omia epämääräisiä hieman samankaltaisia oireita ja lääkärikäyntejä. Toivottavasti tämä oli vain vatsapöpö.

ap
 
vierailija
kylla lapsilla voi vatsataudin yhteydessa tulla erikoisen varista ja oloista kakkaa. johtuu siita, etta jokin aine ei olekaan erittynyt tai imeytynyt kunnolla.

meilla taapero okseni kerran, en viela pitanyt sita vatsatautina. seuraavana paivana kakka oli aivan harmaata ja savimaista. olimme jo lahdossa paivystykseen, pelkasin etta hanella on vaurio tai vikaa jossain sisaelimessa, vaan sitten mieskin okseni ja pian sen jalkeen mina. eli kyseessa olikin vain tavallinen vatsatauti. ja taapero ei enaa tuon jalkeen oksentanut ja kakkakin palasi normaaliksi.