Nyt se kymmenen päivän riemu sitten alkaa...

  • Viestiketjun aloittaja millipilli
  • Ensimmäinen viesti
millipilli
Alkuperäinen kirjoittaja Mamitzu VoittamatonRautaPerse:
:( Pientä.

Meillä alkaa aina kamala haloo kun ukko on kotona :headwall:
Nyt alkaa ensimmäinen 2vkon lomautus jakso |O
Meilläkin kyllä monesti kiukutellaan eniten silloin kun isi on kotona... ollaan kyllä totuttu siihen, että on paljon poissa, mutta sentään joka päivä pojan kanssa edes näkee. Miehellä on siis päivätyön lisäksi oma yritys ja esim. tässä kuussa ei ole ollut yhtään kokonaista vapaapäivää, mutta kyllä hitsi raastaa nähdä kuinka toinen on harmissaan... ja kun en oikein edes tiedä kuinka hyvin tuo poika oikeesti ees ymmärtää sen mitä tarkoittaa kun isi on monta päivää pois. (Ikää 2v9kk)
 
Alkuperäinen kirjoittaja millipilli:
Alkuperäinen kirjoittaja kisumisu83:
kiitä onnees et vaan 10pvää :) mulla tiedos samanlaista vuos joka alko viime viikon ma et puoltoista viikkoa vuodesta vasta ohi ja 3 lasta itkee isin perään :(
Voi ei :/
sen siitä saa et ottanu kaks lykkyä, ehkä se intti olis sittenki ollu helpompi kun olis ollu yks ihan pieni vauva ku 3 lasta 1.5-4.5v :kieh:

 
millipilli
Samaa rataa jatkui sitten illankin... vähän kun jossain kolahti poitsu oli heti kärppänä: "isi tulee, isi tulee". Juu... tuleehan se, ensi viikon perjantaina. Nukkumaanmenokin oli tavallista hankalampaa. Moneen kertaan tepsutteli sängystään pois.
 

Yhteistyössä