Juustossa on fosfaattia kuiteski ja maantiesuolaakin nykyään, ei kannata...Meillä on useimiten snelmannin all naturall makkaroita,kun mies ei muita syödä. Mä voisin itelleni ostaa jotain juustomakkaraa
Mä jätin juustomakkarat ostamatta. Snelmannin all naturall nakkeja & chorozoa kyllä ostin. Juu hyviä onJuustossa on fosfaattia kuiteski ja maantiesuolaakin nykyään, ei kannata...
Mut katsos, hyvää toi chrizo onkin:
"AINEKSET
Porsaanliha (83%) (alkuperä Suomi),
vesi,
naudanliha (7%) (alkuperä Suomi),
merisuola,
lampaansuoli,
sipuli,
valkosipuli,
silava,
mausteet (chili, kumina, korianteri, paprika, mustapippuri)."
Juustoissa se maantiesuola ei ole hyvä juttu ollenkaan eikä kuulu mitenkään ruokiin, vaikka sitä niissä onkin.Mä jätin juustomakkarat ostamatta. Snelmannin all naturall nakkeja & chorozoa kyllä ostin. Juu hyviä on
Erityisesti tuo merisuola on hyvä niissä, varsinkin jos on sellaista, missä ei ole syanidia E536 - sitähän ei erikseen merkata mihinkään, vaikka olisikin.Mä jätin juustomakkarat ostamatta. Snelmannin all naturall nakkeja & chorozoa kyllä ostin. Juu hyviä on
UppJuustoissa se maantiesuola ei ole hyvä juttu ollenkaan eikä kuulu mitenkään ruokiin, vaikka sitä niissä onkin.
Pekoni on ainaPOSSUAKanapekonia laittaisin noiden ympärille, ne maistuis
Kanapekoni on kotkottia.Pekoni on ainaPOSSUA
Onko perunakuitua siinä?fluatsinamipaketistako?
Tai osa sitä, luulisPekoni on ainaPOSSUA
Mitä on semmosessa joka säilyy huoneenlämmössä?Hiilosmakkara o ihan parasta kiukaalla kuumennettuna. Ja makeaa sinappia päälle.