Nyt on vaikea tilanne: Ero ja liian iso asuntolaina!

  • Viestiketjun aloittaja mitäteen
  • Ensimmäinen viesti
btw
Onko teillä puuta?

Kaatakaa muutama ja tehkää kummallekin oma mökki - jonka sitten voi myydä kumpikin, jos haluaa. Jos ei mene kaupaksi, on pakko pudottaa hintaa, mutta kai siellä voi vaikka vuorotellen käydä lämmittelemässä, kun taloa kuitenkin täytyy ptää lämpimänä niin kauan, kuin menee kaupaksi. Ei se välttämättä mene kaupaksi halvemmallakaan hinnalla, kun ihmisillä vaan ei ole rahaa:-(

Katso video loppuun ennen kun...
https://www.youtube.com/watch?v=R003l_93J0E
Tuo on perusjuttu, mikä täytys olla kaikkien taito täällä pohjoisessa, missä puut kasvaa eikä teltassa tarkene:)

Tietenkin tuo vaatii vähän paneutumista ja hyvää kuntoa. Jos tontista ei voi lohkaista palasta, aina ne hirret voi numeroida ja siirtää ostajan tontille. Sitä alaa, mikä erotetaan tontista, sanotaan kai vieläkin määräalaksi. Jos tontti on liian pieni, ei ole sitä mahdollisuutta.

Gran designs -ohjelmassa 8löytyy youtubesta, (Kevin + Grand Designs) on useita erilaisia vaihtoehtoja, mitkä vois troteuttaa. Esimerkiksi muuan vanhempi nainen ei halunnut luopua maisemasta, mutta ei jaksanut hoitaa isoa taloa enää, hän rakensi itselleen uuden ja möi sen entisen pois. Mikä sen parempi vaihtoehto? Se uusia talo tuli sinne entisen nurkalle vaan:)
 
Hmm...
No jos asunto ei mene kaupaksi riittävään hintaan, herää kysymys, voisiko tehdä jotakin tuolle otsikon toiselle asialle eli erolle.

Kuulostaa kovasti siltä, että sinulle on nyt tärkeintä paikkakunnan vaihdos. Mainitsit tuolla aiempana, että "ehkä löydämme toisemme uudelleen", eli ilmeisesti ihan kaikkia siltoja ei ole poltettu. Voisiko näiden pohjalta löytää jonkin ratkaisun? Vaikka solmisitte keskenänne määräaikaisen järkiliiton, kunnes asunto menee kaupaksi tai päädytte yrittämään uudestaan yhdessä. Asuisit vaikka ma-to tuolla toisella paikkakunnalla, vaikkapa ystävien sohvalla (luulisi että tällaisessa tilanteessa joustoa ystäviltä löytyy) ja pe-su miehen kanssa asuntolainaa lyhennellen. Mies voisi viikonloppuisin olla omissa menoissaan, jos ette samaan kotiin mahdu.
 

Yhteistyössä