Nuvaringin jälkeen - menkat hukassa

Laitoin nyt tännekkin puolelle tämän, jos ei tulis sit niitä epäasiallisia vastauksia...

Eli, viimeinen nuvaring otettu pois 2.9. eli reilu pari kk sitten. Sen jälkeen normi menkat ja eka kierto 25pv, jonka jälkeen alko yllättäen menkat ilman minkäänlaisia kipuja. Seuraava kierto onkin nyt menossa (kp 38) ja perjantaina kp 35 oli ihan järkyttävät kuukautiskivut. Menkkoja ei kuitenkaan ole kuulunut, ei edes pienintäkään tuhrua.

Muutama päivä ennen kipuja oli pienehköä pahoinvointia, pe-aamuna sit jo vähän enemmän, mutta meni sitten päivän mittaan ohi. Tuon perjantain kipuilun jälkeen ei oo mitään kummosempaa ollut. Raskaustestin tein lauantaina, negaa näytti..

Onko jollain muulla ollut tällei et menkkakivut oli ja meni mutta vuotoa ei näkynyt?? Ja lähinnä tää kierron sekaisuus nuvaringin jälkeen - onko muita?
 
Mä pidin aina 2 rengasta putkeen kovien menkka kipujen takia. Kun jätin viimeisen renkaan pois heinäkuun lopussa odottelin ekoja menkkoja syyskuun 9 päivään asti eli kiero oli reilut 45 päivää. Toinen kierto venyi 50 päivän mittaiseksi ja sitten tein positiivisen testin.
Tuossa ekassa kierrossa minulla oli kaikki mahdolliset raskaus oireet vaikka raskaana en ollut. Pahoinvointia, väsymystä, rintojen arkuutta ym. Toisessa kierrossa oli ainoastaan juurikin menkkakipumaiset kivut jotka johtuivat munasolun kinnittymisestä. Pari viikkoa kipujen alkamisesta tein sen plussa testin.
 

Yhteistyössä