Nuoret naiset vihamielisiä salilla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi monet nuoret naiset ovat salilla vihamielisiä keski-ikäisiä naisia kohtaan? Onko muut huomanneet samanlaista? Mulkoilevat epäystävällisesti tai jotkut saattavat katsoa vähän pilkallisesti. Nuoret miehet eivät katso epäystävällisesti, he taitavat paremmin ymmärtää, että on hyvä asia, että varttuneemmatkin pitää huolta kunnostaan.
 
vierailija
No pelkän elämänkaaren mukaan nämä nuoret pyörivät vain ja ainoastaan oman napansa sekä ulkonäkönsä ympärillä. Ulkonäkö ja muut pinnalliset asiat ovat In ja vanhentuminen out. Luulevat että ovat ikuisesti timmejä ja jaksavat mutta kun eivät tiedä mitä tuleman pitää. Älä välitä ja hymyile sinä takaisin näille kaikkivoiville tietämättömille hölmöille. Eräänä aamuna heräävät ns kasakannauruun.
 
En ole ikinä kohdannut tuota nuorten kohdalla salilla?
Sensijaan on kyllä ärsyttänyt keski ikäiset ihmiset, jotka eivät pyyhi sitä istuinta käytön jälkeen...kerran menin istumaan jalkaprässiin ja se penkki oli kirjaimellisesti hiestä märkänä (tajusin sen vasta siihen istuessani, koska satuin vilkaisemaan sen miehen märkää takamusta ja selkää, joka siitä lähti) ja koko laitteen kohdalla lemus hiki ja pieru kilpaa (eikä kumpikaan haju kyllä lähtenyt minusta...minä kyllä lähdin nopeeta sen laitteen luota).
 

Yhteistyössä