Nukkumaanmeno

Pienokainen on nyt jo kaksi vuotias ja menee nukkumaan klo 20, herää aamulla klo 10 (noin) eikä nuku päiväunia. Puolivuotiaana nukkui vielä kahdet päikkärit yleensä, yöunilleen meni klo 21-22 välissä ja heräsi aamulla noin klo 9.
 
meillä kaksi vuotias menee yöunille 20.00 aikoihin ehkä hiukan ennen...herää siinä seitsemän kahdeksan välillä eikä nuku päikkäreitä..
2kk tyttö menee nukkumaan 20-21 ja herää pari kertaa yöllä ja aamutoimet suoritetaan seitsemän kahdeksan aikoihin
 
anskuli-80
Meillä tyttö 10kk ja on aina mennyt yöunille jo klo18 aikoihin joskus puoltatuntia ennen joskus puoltatuntia jälkeen..Tiedän et on aikaseen mut ei voi mitään..Neiti myös herää aamulla 6-7..Eikä heräile enää öisin..Se on hänen rytminsä.Toiset menee aikasempaa ja toiset myöhempään..On täs se hyvä puoi et ehtii ite tehdä kaikkee sit täs illal..Kuten hillua täällä ;)
Joskus koitettiin hiuka myöhäistyttää tuota rytmiä mut ei siitä mitään tullut kun tyttö vaan itki väsymystään sitten pari tuntia..Meille neuvolassa sanottiin et on ihan hyvä et menee ajoissa nukkumaan \|O
 
kärppä79
Meillä poika 7kk menee yleensä nukkumaan klo 21-22, mut nyt tänään aikaisemmin. Just kävin viemässä sänkyyn, nukkui vähemmän päiväunia, siks varmaan oli ihan rättäväsynyt jo nyt.
 
Meillä on tällänen rytmi melki 3-vuotiaan tytön ja 9kk pojan kans.Heräillään kaheksan mais.Poika nukahtaa ekoille päikkäreille 11 mais.Tyttö menee nukkuun 13-14 mais ja poika nukkuu toiset päikkärit samoihin aikoihin.Sit illemmalla kuuden mais poika saattaa ottaa tirsat.Yöunille mennään yheksän,kymmenen mais.Mut nukkumiset ei oo kellosta kii.Nukutaan sillo ku nukuttaa.Äitiysloma loppuu ja isännän reissuhommat loppuu.Saas nähä kuinka meidän nukkumisrytmien sitte käy....Mut sen sanon et mä en osais ees laittaa muksuja nukkuun puol kaheksalta ku joskus ollaan siihe aikaan kyläilemässäkin.Mä olen aamu-uninen ja nukkuisin myöhälle!
 
-pippuri-
meillä alkaa ilta toimet noin seitsemän aikaa ja sängyssä ollaan viimeistään kahdeksalta. aamulla herätään seitsemän ja yhdeksän välillä. ja lapset ovat 4 sekä 2.
 
Mintukka
Meillä on kaksi lasta: 3-vuotias ja 10kk. Molemmat menee illalla nukkumaan puoli 8 - 8 aikoihin ja nukahtavat kumpikin tosi nopeasti. Aamulla heräillään puoli 7 ja puoli 8 välillä. Vanhempi lapsista ei enää nuku päikkäreitä kuin satunnaisesti, nuorempi taas nukkuu kahdet parin tunnin unet. Kun nuorempi lapsista oli puoli vuotias meillä nukuttiin kolmet päikkärit, yöunille käytiin samoihin aikoihin kuin nytkin. Mutta ihan niinkuin joku jo sanoikin niin lapset on niin yksilöllisiä, välttämättä teille ei sovi ollenkaan sama rytmi kuin meille. Kannattaa ehkä tarkkailla milloin lapsi on väsynyt ja laittaa silloin nukkumaan. Siitä voi sitten ehkä alkaa pikkkuhiljaa muutella rytmiä jos tuntuu että siihen on tarvetta.
 

Yhteistyössä