Nuha on sekoittanut ihmiskunnan. Pakkopiikitystä, koronapasseja vaaditaan, vaikka sairastaneet ja piikitetyt sairastuvat taas, ja levittävät edelleen.

  • Viestiketjun aloittaja Miettikää nyt!
  • Ensimmäinen viesti
Miettikää nyt!
Löytyi tämä hyvä kirjoitus nettiä selaillessa, en ole varma kenen kynästä kaikki on?

”Mieti minkä tahon asiaa nämä pakkolääkitsijät ajavat?

Onko Nürnbergin säännöstö niin vaikea ymmärtää? Suomi on sitoutunut noudattamaan sitä. Nürnbergin säännöstön mukaan lääketieteellisiä kokeita ei saa tehdä ilman koehenkilön suostumusta. Ketään ei saa painostaa suostumaan lääketieteelliseen kokeiluun.

Suomi on sitoutunut myös Maailman lääkäriliiton Helsingin julistukseen, Unescon bioetiikan ja ihmisoikeuksien julistukseen sekä Oviedon sopimukseen. Nämä kaikki korostavat vapaata suostumusta kaikkien lääketieteellisten toimenpiteiden kohdalla.

Syrjintä lääketieteellisellä perusteella on yhdenvertaisuuslain vastaista, ja lisäksi Hjalliksen fantasioima piikkipassi rikkoo räikeästi lain takaamaa yksityisyyden suojaa.

Kaikki tämä nuhan vuoksi?

Terveydenhuollon kantokyky ei ole missään vaiheessa ollut uhattuna, edes pahan influenssakauden veroisesti. Tällä hetkellä muotitauti ei uhkaa edes kymmenesosaa sairaussysteemin kapasiteetista.

Faktojen valossa lienee jo selvää, että jokainen joka haluaa heittää nuhan vuoksi ihmisoikeudet ja Perustuslain romukoppaan, on voimakkaan painostuksen, lahjonnan, ahneuden, vauhtisokeuden tai ohjelmoinnin alla.”
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33852956"]
3x olen käynyt testissä kun on ollut poikkeava olo
negatiiviset tulokset tuli

en tietääkseni ole sairastanut, maanantaina oli kurkkukipua vkl juhlien jälkeen, meni ohi jo. Toivottavasti se oli se tauti

ap
[/QUOTE]
jossain siellä oli E407 käytössä: karrageeni turvottaa solukot.
Mut tässä yks josta ei moni tiedä. Plaraa sivuttain diaesitys.
 

Yhteistyössä